Resumé från fönsterbytarfesten

06 december 2016 Fredagen den 11/11 var det dags att öppna dörren till Selen-salen och den efterlängtade höstfesten. 61 personer hade anmält sig och kom till festen.

Kvällen började med en välkomstdrink följt av lotteriförsäljning. Ulla Lundgren sålde lotter till var och en, som alla fick möjlighet att ta del av det gedigna prisbordet med allt från ljuslyktor, smycken, böcker till hockeybiljetter och inträde på Jazzklubben. Tröjor, mössor och vantar m.m. var skänkt av Tre-Jonsson Bygg. Sista priset som lottades ut var en Kärscher fönsterputsmaskin, skänkt av Kärscher. Den vanns av Lisbet Edlund.

Middagen bestod av skagentoast, rökt fläskfilé, potatisgratäng, hjortronsås, sallad och en avslutande härlig tårtbuffé. Under kvällen underhöll Bertil Wahlgren och Margareta Sjölander med dragspelsmusik och sång och ett roligt musikquiz där Bertil spelade dragspel och Maggan höll i frågorna. Lag B (andra bordsraden) vann och fick dela på sex påsar Twist-godis. Gästerna bjöds även på ett spontanuppträdande med skönsång av Allan Norberg och Lennart Jonsson. Under kaffe och tårtätandet underhöll Patrik Mossberg, BRF Skutans egen illusionist! Han trollade näsan bort hela församlingen och alla undrade: ”Hur gör han??" Men det är nog hans hemlighet. Kvällen sammanfattas som en utomordentligt rolig tillställning med många skratt, fantastisk underhållning och gott samarbete både före, under och efter festen.

Styrelsen vill passa på att tacka festkommittén för ett strålande arbete och ser gärna fler liknande initiativ i framtiden.

Bilder från fönsterbytarfesten 11/11-16