Skutanbladet november

02 november 2015 VAD ÄR AKTUELLT I HSB BRF SKUTAN?

Välkommen till medlemsmöte 3 december 18.30 på HSB kontoret

Vi håller till på HSB kontoret med ingång via gallergrindarna på Rådhusgatan 29. Har du några frågor som du önskar att styrelsen förbereder svar på lämnas de till ordförande Jan-Olof Modin, så gör vi allt vi kan för att ta reda på svar på dina frågor och besvarar dem på mötet. Föreningen bjuder på fika. Välkommen!

 

Fönsterbytet är igång

Nu är äntligen fönsterbytet igång. Arbetet i lägenheterna kommer att avslutas fredag 18 december och återupptas 4 januari. Under dessa veckor kommer entreprenören passa på att byta fönster i utrymmen som inte påverkar bostadsrättsinnehavarna. En tidplan kommer att sättas upp i trapphusen under nov.

 

Bokningssystemet till tvättstugorna

Vi hoppas att alla kommit igång med bokningen av tvättstugorna via vårt nya bokningssystem. Känner du dig osäker på hur systemet fungerar är du välkommen att kontakta någon i styrelsen så hjälper vi dig igång. Dörrarna till tvättstugan är nu justerade för att inte slå igen så hårt. Dörrarna har också fått en ljusdioder som gör det enklare att veta när låset till tvättstugan är öppet. Skulle det bli strömavbrott under tiden du tvättar finns en batteribackup som gör att systemet alltid fungerar så att du kan slutföra sitt tvättpass. Systemet kommer att kompletteras med taggläsare.

 

Uppfräschning av snickarverkstan på Skönsbergsvägen 27 C

En av föreningens medlemmar, Morgan Landfors, har erbjudit sig att ansvar för snickarverkstan. Är du intresserad av att nyttja verkstaden och/eller hjälpa till att ställa iordning den, anmäler du ditt intresse till Morgan på Skönsbergsvägen 27 C

 

Parkering

Styrelsen påminna er som har en förhyrd p-plats att i första hand parkera där. Detta för att ge plats för de som ännu inte fått en p-plats samt till våra gäster. Är du intresserad att hyra eller ställa dig i kö för en p-plats i garaget kontaktar du HSB på 026-65 70 00 eller info.sodranorrland@hsb.se.

 

Bevakning

Q-Park har börjat bevakningen inom vår fastighet. Q-park har satt upp skyltning för hur det är tillåtet att parkera i vårt område. Vid in- och utflyttning kan du söka tillstånd att stå vid porten hos styrelsen eller förvaltaren.

 

Kom ihåg att vara noga med sorteringen

För att undvika att behöva betala en högre taxa för vår sophantering måste vi alla hjälpa till att vara noga med sopsorteringen. Det är viktigt att endast matavfall läggs i avsedd behållare för matavfall. Stora kartonger från t ex möbler läggs i grovsopboden. Har du några frågor om hur du ska sortera ditt avfall kan du läsa mer på rekosundsvall.com.

 

Frågor och förslag till utveckling

Styrelsen tar tacksamt emot frågor och förslag som kan bidra till att utveckla vår förening.

 

Med vänliga hälsningar och förhoppning om en skön höst.

StyrelsenAvdelni