Styrelsen informerar

28 september 2016 Den 8 september träffades styrelsen för att diskutera, planera och besluta om brf Skutans verksamhet. Nedan följer en uppdatering från mötet:

Städinstruktioner för allas trevnad
Styrelsen har beslutat att sätta upp städinstruktioner i föreningens samtliga tvättstugor. Tillsammans hjälps vi åt att hålla tvättstugorna rena och snygga, vilket både bidrar till ökad trivsel och minskat slitage. 

Trygga och säkra hissar
Företaget ”DEKRA” har besiktat hissarna i föreningen och meddelar att samtliga hissar erbjuder betryggande säkerhet. Besiktningen görs årligen i syfte att minimera olycksrisken, öka drifttillgängligheten och skapa ett bra underlag för planering av underhåll och eventuella investeringar. 

Fönsterbyte i slutfas  
Fönsterbytet tuffar på och de sista fönstren levereras under vecka 39. Tre Jonsson arbetar vidare med montering och färdigställande av el-, plåt- och måleriarbeten. Slutbesiktningen förväntas påbörjas under oktober månad. 

Ifyllnad av parkeringsrutor
Styrelsen har beslutat att måla gästparkeringens samtliga parkeringsrutor. Målningen kommer att genomföras under våren/sommaren 2017 och styrelsen ansvarar för att information och skyltning kommer ut i god tid innan arbetet påbörjas.