Uppdatering

15 april 2024 Lite information om nuläget och framtiden.

Hej! Mittsverigevatten har en läcka vilket gjort att boende i föreningen inte har något vatten. Styrelsen skulle aldrig stänga av vattnet utan att meddela boende om ett kommande arbete i förväg, även fast vissa boende i föreningen verkar tro att styrelsen jobb är att ställa till det och jävlas för alla boende. Tyvärr så har dessa individer inte rätt uppfattning om denna styrelse vilket vi tycker är väldigt tråkigt och det påverkar självklart engagemanget för föreningens bästa. Med det sagt så ber vi er vänligast att tänka en vända extra på den gången nuvarande styrelse aktivt arbetade för att försämra er vardag.

I och med att det roligaste som finns är att kritisera för att information inte kommer ut tidigt nog, (vilket också kan hänga på mottagaren av informationen), så kommer här lite information från styrelsen:

Styrelsen börjar redan nu (vecka 16) att gå ut med information om att den stora uteplatsen kommer att byggas om då den börjat svaja och är i allmänt dåligt skick. Ombyggnationen kommer att börja runt veckorna 20 eller 21 och kommer att pågå under 4 veckor. 

Till hösten kommer vi måste relina källaren då detta inte gjordes vid stambytet, man bytte alltså ingenting under mark, vilket gjort att dom rören håller på att rosta av. Vi kommer i största möjliga mån att göra en så kallad "Bypass" vilket betyder att vissa lägenheter kommer fortfarande kunna använda sitt badrum medans andra inte kommer kunna använda sitt badrum. MER INFORMATION OM DETTA KOMMER NÄRMARE STARTDATUM!! Arbetet kommer att börja vecka 33 och varje huskropp kommer att ta 5 veckor vardera. Under denna tid kommer det alltså bara att finnas 1 tvättstuga, toalett- och köksvagnar kommer att ställas ut på nedsidan.