Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Exteriör tagen från Långö

Posse

Pantarholmen, Karlskrona
Fantastisk havsutsikt!
Kvarteret Posse ligger på Pantarholmen i Karlskrona och har en fantastisk utsikt över havet.

På omtyckta Pantarholmen planerar vi att bygga ca 190 attraktiva bostäder. Lägenheterna kommer ligga högt belägna och ha en fantastisk havsutsikt vilket ger dem ett unikt läge.


Här kommer man kunna välja på lägenheter i storleken från 1 rok till 5 rok. Flera av lägenheterna har egna takterasser med fantastisk utsikt.


Alla lägenheter utom de minsta 1:orna har fönster i två eller tre väderstreck vilket ger ljusa öppna lägenheter med möjlighet att ta del av livet utanför på ett tilltalande vis.


Förrutom lägenheter med boendekvaliteér långt utöver det vanliga innehåller projektet en rad andra fina komplement såsom fin park med bryggpromenad längst vattnet, grillpaviljong med kök beläget mellan husen mot vattnet, välkomnande foajéer, takterrass med gemensam bastu, orangeri, cykelpool med verkstad och vinkällare för att nämna några.


När det är dags för fest eller övernattande gäster så finnsdet två stycken samlingslokaler med övernattningsmöjlighet att hyra.


Ett stenkast från Posse finns Willys mataffär, grönområden, småbåtshamn samt den anrika Karlskrona Lampfabrik. En promenad längs Pantarholmskajen leder dig till Karlskrona centralstation följt av Trossö där centrum är beläget.


I början av 2023 pausades projektet då anbuden vi fick var alldeles för höga. Därefter har det blivit en del räntehöjningar som gjort att marknaden inte varit redo för nyproduktion. Vi inväntar nu ett bättre marknadsläge och hoppas därefter kunna påbörja en säljstart.


Vid en säljstart får våra medlemmar och bosparare först möjlighet att välja lägenhet vid första tilldelningen enligt nedan turordning. När de har gjort sina val vänder vi oss till övriga sökande.


Så här går turordningen till när vi tilldelar lägenheterna


1. Bosparare


2. Medlemmar (som inte bosparar)


3. Övriga intressenter


För er som inte är bosparare eller medlemmar och vill förbättra era möjligheter att bli tilldelad vald lägenhet kan bli medlemmar i HSB och öppna ett bosparkonto på vår hemsida www.hsb.se/sydost/bospar. När du sparar pengar i ditt bosparkonto får du 1 poäng per hundralapp som du sparar - du kan max få 5 poäng i månaden.


Välkommen att lämna in din intresseanmälan. Ni kommer då fortlöpande få information om projektet.


 Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta säljansvarig Patricia Petersson för mer information!

bild på Patricia Petersson
Kontakt
Patricia Petersson
Säljare, HSB Sydost
Kommande
Inflytt2027
Antal bostäder190
Antal rum1 - 5 rum och kök
Boarea42 - 115 kvm

Galleri

Mer info

Kontakt

Patricia Petersson

Patricia Petersson Säljare, HSB Sydost

Om området

Omgivning

Ett stenkast från Posse finns Willys mataffär, grönområden, fina bad och småbåtshamn . En promenad längs Pantarholmskajen leder dig till Karlskrona centralstation följt av Trossö där centrum är beläget.


Tvärs över gatan finns Tullskolans förskola. 1 km till högskola


Inom promenadavstånd från HSB Brf Fyren ligger Blekinge Tekniska Högskola där IT och innovation för hållbar tillväxt står i fokus.


 


 


 

Service

I kvarteret bredvid finns mataffären Willys, med ett gediget utbud och generösa öppettider.


1,5 km till centrum


Med en promenad eller en kortare cykeltur tar du dig in till Karlskrona


centrum. Här kan du ta del av allt Karlskrona har att erbjuda i form av


resturanger, barer, fik och shopping.


2 km till sjukhus


Här har du även nära till Blekingesjukhuset, Folktandvården samt apotek.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse