Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
HSB Brf Cykeln

HSB Brf Cykeln

Birger Svenssons väg, Varberg
Mot bakgrund av rådande marknadsläge finns för närvarande ingen prognos om när byggnation av HSB brf Cykeln kan påbörjas.

Anmäl gärna ditt intresse via knappen "Anmäl intresse" här till höger så håller vi dig informerad!
Med närhet till city, havet och naturområden
Nära Monarks cykelfabrik, på det så kallade Monarkområdet vid Birger Svenssons väg, planerar vi att uppföra ett fyravåningshus med 50 lägenheter.
Ljusa och välplanerade lägenheter med hög standard och där materialen har valts med noggrann omtanke om miljön.

I HSBs brf Cykeln finns en stor bredd av lägenheter så det blir lätt att hitta en som passar just dig. Köken är placerade mot gatan så att man kan ta del av citylivet medan det stökas runt i köket, medan sovrummen är placerade in mot den lugna gården, liksom vardagsrummen. Lägenheterna har mycket plats för förvaring och flera klädkammare. Alla lägenheter har minst en stor balkong eller uteplats. Många har till och med två så att man kan njuta av solen olika tider på dagen.

Bor man i brf Cykeln med dess unika läge med närhet till allt är kanske cykel det bästa färdmedlet. På bara några minuter tar du dig runt i stan till både köpcentrum, lekparker och stränder. I cykelrummet i källarplan finns plats för två cyklar per lägenhet. Behöver man ändå ha bil finns garage under huset där varje lägenhet tilldelas en plats. Behöver man laddstation för elberoende bilar går dettta att göra som ett tillval. För barnfamiljen finns barnvagnsförråd och för de äldre utrymme för rullstolar och laddningsmöjligheter för permobiler.

Varje lägenhet har tvättmaskin och torktumlare, men alla lägenhetsinnehavare har också möjlighet att använda föreningens gemensamma tvättstuga. Här finns det bland annat tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel.

Har man besök kan gästerna nyttja övernattningsrum i källaren med tillhörande wc och dusch. Det finns också ett styrelserum med pentry där bostadsrättsföreningens styrelse kan ha sina möten.

Visste du också att ett Bosparande i HSB kan ge dig förtur till våra lägenheter? Se film här intill under "Länkar"!
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
Henrik Melin
Projektledare, HSB Göta
Kommande projekt
Antal bostäder50
Antal rum2 - 4 rum och kök
Boarea73 - 118 kvm

Bilder

Mer info

Kontakt

Henrik Melin Projektledare, HSB Göta

Mathilda Tuvenäs

Mathilda Tuvenäs Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse