Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Odjuret

Odjuret

Storsjö Strand, Östersund
Nybyggda bostadsrätter på Storsjö Strand - anmäl intresse nu!
Välkommen att anmäla intresse för våra kommande bostadsrätter på Storsjö Strand i centrala Östersund!
Bostäderna är under utveckling och allt infomaterial kommer att publiceras i samband med en kommande säljstart.

HSB brf Odjuret är perfekt för dig som söker ett bekvämt boende med attraktivt, vattennära och centralt läge på Storsjö Strand. Föreningen byggs vid kanten av Storsjön och rymmer 48 bostadsrätter om 1-5 rum och kök i varierande storlekar och planlösningar. Här finns en kombination av yteffektiva eller rymliga lägenheter - du väljer!

Bostäderna är utformade för att bjuda in till social samvaro, med planlösningar som ger rymd samt underlättar möblering. De moderna köken är väl genomtänkta med praktisk förvaring och badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna har balkong (eller uteplats), som under årets varma månader blir ett extra litet "rum". Lägenheter över 55 kvm är genomgående, flera har två badrum och några har dubbla balkonger.

Brf Odjuret är ritad med platsen som utgångspunkt: den fantastiska vyn mot Storsjön och kontakten med den skyddade gården. Det u-formade kvarteret öppnar sig mot sjön och mot strandkanten och samtliga balkonger och uteplatser får utsikt över Storsjön och fjällen.

Den upphöjda innergården utformas med sociala ytor och planteringar, exempelvis boulebana, grillplats, pergola, växter och träd samt odlingsplatser.

Föreningen rymmer även en gemensamhetslokal med kök och uthyrningsrum, ett underbyggt parkeringsgarage, separata förråd för sommar-/vinterdäck och ett miljöhus. Närmast strandkanten placeras en enklare sjöbod, som är ett möjligt kallbadhus eller kanske kanotförråd.

Bosparare har möjlighet till förtur
Ett tips, som bosparare har du möjlighet till förtur att välja lägenhet när försäljningen startar. Läs gärna mer under fliken "Börja bospara" på hsb.se.
Du som anmäler intresse för projektet (se blåa knappen nedan) kommer att hållas uppdaterad om utvecklingen via digitala nyhetsbrev. Något sporadiskt till att börja med, men mer frekvent när vi närmar oss säljstart. Välkommen med din intresseanmälan!
bild på Oscar Qvicklund
Kontakt
Oscar Qvicklund
Mäklare, Ambition Fastighetsförmedling
Kommande projekt
Antal bostäder48
Antal rum1 - 4 rum och kök
Boarea35 - 117 kvm
Trygghetsförsäkring

Bilder

Mer info

Kontakt

Oscar Qvicklund

Oscar Qvicklund Mäklare, Ambition Fastighetsförmedling

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse