Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Kontakt
Henrik Melin
Projektledare, HSB Göta
Till salu
Avgift0 kr/mån
Antal rum5 rum och kök
Boarea122 kvm
Lägenhetsnummer24
GatuadressKartonggatan

Bilder

Kontakt

Henrik Melin Projektledare, HSB Göta

Om området

Omgivning

Här möts livfull stadspuls, avkopplande grönska och härligt sjöliv i en spännande miljö som har någonting för alla. Oavsett om du bor, jobbar eller är på besök ska Skeppsbron skall vara en inspirerande och modern mötesplats i framtidens Jönköping. I filmen 'Visionen om Skeppsbron' i länken här till höger kan du se hur den framtida utvecklingen planeras med bostäder, affärer, grönområden och kommunikationer.

Kommunikation

Skeppsbrons centrala läge gör att kommunikationer går lätt med gång, cykel och kollektivtrafik. Det vardagliga livet går smidigt även utan bil men har man en så parkerar man den i det underliggande garaget - där samtliga parkeringsplatser har förberetts med elinfrastruktur för tillkoppling av laddstationer för elberoende fordon - eller i det intilliggande parkeringsgaraget. För att ytterligare underlätta en hållbar mobilitet finns tillgång till både bilpool och cykelpool. Bilpoolen är ett bra alternativ för dig som inte behöver bil i det dagliga. Man hyr en bil vid behov och slipper samtidigt betala för parkeringsplats. I cykelpoolen finns tillgång till både vanliga elcyklar och lådcyklar för att möta olika behov. För dig med egen cykel finns ett rymligt och praktiskt cykelrum i markplan. Och kollektivhållplatsen - som ligger alldeles intill - är tryggt utformad och promenaden dit har god belysning.

Service

Området kommer ha god, nära service i form av barnomsorg, skola och handel. Här kommer finnas frisör- och hudvårdssalong, caféer, restauranger och paketleveransrum.

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse