Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Såld
Pris0 kr
Avgift9.172 kr/mån
Antal rum3 rum och kök
Boarea78 kvm
Våning4
Lägenhetsnummer133
GatuadressKämpeavenyn 23

Bilder

Om området

Omgivning

Här väntar ett trivsamt boende fördelade i tre till fem trapphus. Lägenheterna har planlösningar av öppen karaktär vilket ger ett luftigt intryck. Väggarnas rejäla isolering ger djupa fönsternischer vilket ger lägenheterna en extra dimension. Samtliga lägenheter har uteplats eller balkong, några är även inglasade och en del av ettornas balkonger är av fransk modell. Alla lägenheter är dessutom utrustade med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Ett smidigt boende helt enkelt. Trygghetsboendet består av totalt 60 bostäder i ett eller två rum och kök. Samtliga har närhet till gemensamhetslokalerna Brasseriet och Biblioteket. Ytorna är välplanerade med till exempel plats för parkering av mobila hjälpmedel. HSBs ambition är att också en bovärd skall finnas på plats i huset som en extra trygghet och för att planera gemensamma aktiviteter för de boende. HSB Parketten ramar in den inneliggande gården med öppningar i tre väderstreck och omedelbar närhet till den vackra parken och strandpromenaden. Gården bjuder in till såväl lek som social samvaro eller avkoppling.

Kommunikation

Skeppsbrons centrala läge gör att kommunikationer går lätt med gång, cykel och kollektivtrafik. Det vardagliga livet går smidigt även utan bil. Kollektivhållplatsen är tryggt utformad och promenaden dit har god belysning och sittplatser.

Service

Skeppsbron blir en helt ny stadsdel - som en förlängning av Jönköpings centrum! Området kommer ha god, nära service i form av skola, barnomsorg, handel, caféer, restauranger och paketleveransrum.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.