Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Österpark

1 rok, 35 kvm

Örebro, Öster
Den kvadratsmarta ettan!
Välkommen till en välplanerad enrummare där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Här finns plats för både sällskapsyta samt matbord bredvid den avskilda sovalkoven. Lägenheten passar perfekt som förstagångslägenhet eller för den som vill bo småskaligt och yteffektivt. Helkaklat badrum med kombimaskin, handdukstork och kommod ingår. Balkong! Boka din lägenhet idag!
Magnus Olofsson
Kontakt
Magnus Olofsson
Mäklare, Mäklarhuset
Såld
InflyttningPreliminärt hösten 2024
GatuadressFörmansgatan
Lägenhetsnummer47
Antal rum1 rum och kök
Våning5
Boarea35 kvm
Pris- kr
Avgift2.293 kr/mån

Bilder

Mer info

Kontakt

Magnus Olofsson

Magnus Olofsson Mäklare, Mäklarhuset

Andreas Olofsson

Andreas Olofsson Mäklare, Mäklarhuset

Om området

Omgivning

Med enbart 1,5 km till centrum får du tillgång till stora delar av Örebros utbud av restauranger, shopping, kulturliv och service. Samtidig har du goda möjligheter till ett aktivt liv med flera parker, idrottsanläggningar, motionsspår och träningscentra i närheten.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss både till centrum, stationen och till Örebro universitet. Bra utbyggda gång- och cykelvägar från området.

Service

Mattaffär, pizzeria och vårdcentral på bekvämt avstånd. Flera förskolor och skolor i närheten. Örebro Universitet ligger bara 2 km härifrån.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse