Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Österpark

6 rok, 169 kvm

Örebro, Öster
Österparks kronjuvel!
Högst upp i huset, i bästa parkläge, finner du denna våning om 6 rok fördelat på 169 kvm i två plan. Här får du något alldeles extra! Den här våningen blir helt unik och det finns endast en av den här typen i brf Österpark.

När du kliver in möts du av en öppen och härlig rymd mellan kök och vardagsrum. I centrum finns den breda köksön att samlas kring och i anslutning till vardagsrummet finns matsalen som nås via industriväggar i glas. Här ges möjlighet till middagsbjudningar för familj och vänner.

Våningen innehåller tre sovrum varav två finns i våningens östra del. Här finns också separat tvättstuga och ett stort badrum med dubbla duschar och dubbla handfat. I Den västra delen finns det tredje sovrummet med egen klädkammare. Här finns också ett gästbadrum.

För den som önskar finns ett alternativt planlösningsförslag som ger våningen än mer luft och rymd. Se lägenhetsritningarna.

Våningen har tre balkonger. Två större om 13 respektive 17 kvm som nås via kök och vardagsrum och som ligger i direkt parkläge. Samt en mindre balkong om 5 kvm som finns i anslutning till master bedroom.

En trappa upp nås våningens exklusiva takterrass om 137 kvm. Takterrassen täcker in solens alla timmar och här finns gott om utrymme för solstolar, loungemöbler och planteringslådor. Här kommer det även att förberedas för utekök.

Här på plan två finner du även ett allrum med tillhörande pentry. Ett fantastiskt härligt utrymme för sena grillmiddagar eller som ett extra avslappnande vardagsrum.
Magnus Olofsson
Kontakt
Magnus Olofsson
Mäklare, Mäklarhuset
Såld
InflyttningPreliminärt hösten 2024
GatuadressFörmansgatan
Lägenhetsnummer62
Antal rum6 rum och kök
Våning9
Boarea169 kvm
Pris- kr
Avgift9.558 kr/mån

Bilder

Mer info

Kontakt

Magnus Olofsson

Magnus Olofsson Mäklare, Mäklarhuset

Andreas Olofsson

Andreas Olofsson Mäklare, Mäklarhuset

Om området

Omgivning

Med enbart 1,5 km till centrum får du tillgång till stora delar av Örebros utbud av restauranger, shopping, kulturliv och service. Samtidig har du goda möjligheter till ett aktivt liv med flera parker, idrottsanläggningar, motionsspår och träningscentra i närheten.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss både till centrum, stationen och till Örebro universitet. Bra utbyggda gång- och cykelvägar från området.

Service

Mattaffär, pizzeria och vårdcentral på bekvämt avstånd. Flera förskolor och skolor i närheten. Örebro Universitet ligger bara 2 km härifrån.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse