Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Ridderstad

2 rok, 55 kvm

Linköping, Berga
Nyproduktion i HSB brf Ridderstad, kontakta mäklaren för visningstid i vår fina visningslägenhet!
Socialt planerad tvårumslägenhet med öppen planlösning, köksö och utgång till stor uteplats från vardagsrum/kök. Sovrum med klädkammare som gör utrymmet snyggt och enkelt att organisera. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva. På väggen ovan arbetsbänken finns väggskåp.

Kontakta mäklare idag för en visning!

Beskrivning av bostaden

Hall

Entréhall med tåligt klinkergolv innanför dörren, längre in i hallen och i resten av lägenheten läggs ett 3-stavigt parkettgolv som är mattlackat för en skön känsla som av ett oljat golv, men med styrkan av den lackade ytan. Vitmålade golvsocklar. I hallen finns förvaring i en skjutdörrsgarderob som även utrustas med en smart lösning för källsortering.

Kök/vardagsrum

Öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum. Köksinredning med vita släta luckor, luckdämpning och fullutdragslådor som standard. Genom de många fria val och tillval som erbjuds kan köket få en personlig prägel för den som önskar. Köket är fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, helintegrerad diskmaskin som följer ert val av kökslucka. Induktionshäll är självklart standard, inbyggnadsugn under häll och mikrovågsugn i väggskåp. Från vardagsrummet har man utgång till den inglasade balkongen.

Badrum

Badrummet får klinkergolv och kaklade väggar. Toalettstol, tvättställ med kommod som har två lådor med fullutdrag, eluttag i låda. Spegelskåp med belysning. Duschhörna med svängbara väggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare placeras sida vid sida med en praktisk arbetsbänk ovanför. Väggskåp med belysning och eluttag.

Sovrum

Sovrummet är ca 11 kvm och har ingång till en klädkammare om ca 2 kvm.

Övrigt

Kontrollera lägenhetsritningen för den aktuella lägenheten för detaljer. Observera att det kan finnas alternativa planlösningar för vissa lägenheter. Inredningsval för lägenheten kan göras fram till stoppdatum.

Therese Somerville
Kontakt
Therese Somerville
Mäklare, Skandiamäklarna
Såld
InflyttningPlanerat till våren 2023
GatuadressRidderstads gata 32
Lägenhetsnummer16
Antal rum2 rum och kök
Våning5
Boarea55 kvm
Pris1.775.000 kr
Avgift3.113 kr/mån

Bilder

Mer info

Kontakt

Therese Somerville

Therese Somerville Mäklare, Skandiamäklarna

Om området

Omgivning

Mitt i ett vackert grönskande område som erbjuder närhet till all tänkbar service ligger Berga Park. Vill man ut i skog och mark så ligger Vidingsjö motionscentrum och Eklandskapet i närheten. Lekparker och vackra promenadstråk finns runt knuten.

Kommunikation

Det finns vackra cykelvägar utmed Tinnerbäcken till city. Det finns även bra bussförbindelser dit.

Service

I området finns flera förskolor och skolor samt ett affärscentrum med bland annat café, mataffär, restaurang, vårdcentral och tandläkare.

Karta

Hitta hem hos HSB

Balkong och logotyp "Sveriges grönaste varumärke"

Tryggheten i centrum

Varmt välkommen att hitta hem hos HSB, som 2022 utsetts till Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen.

Det som är extra speciellt med att köpa bostad hos HSB är tryggheten. De flesta aktörer lämnar fastigheten efter att bygget är klart, men HSB stannar kvar och förvaltar och ger stöd i styrelsearbetet i den nya bostadsrättsföreningen – allt för att du ska trivas och känna dig trygg med köpet av ditt nya hem.

Kvinna sitter med kaffekopp och tittar ut genom fönster

Det här kan du förvänta dig:

  • Fast pris – du slipper budgivning.
  • Bekvämlighet – inga renoveringar behövs i ditt nya hem.
  • Noga utvald inredning – stil och kvalitet som är hållbar över tid.
  • Kvalitet – du får ett boende med hållbar profil och ett sunt klimattänk.
  • Trygg ekonomi – vi har ekonomiska garantier och underhållsplaner.
  • Trygg brf – din bostadsrättsförening får stöd i styrelsearbete och förvaltning.
  • Förmåner – du och din brf får många erbjudanden genom ert medlemskap i HSB.

Köpa bostad av HSB – så funkar det

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Så gör du dina inredningsval

Symbol trygghetsförsäkring

Extra trygga bostadsköp

Skydda dig mot oförutsägbara händelser före och efter tillträdet med HSBs trygghetsförsäkring. Håll utkik efter symbolen – då vet du att den ingår utan extra kostnad i ditt bostadsköp.

Försäkringen sluts mellan köpare och HSB när köpeavtalet för din nya bostad skrivs och omfattar avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd.

Förtur till ditt nya hem

Bli bosparare idag för att få förtur till ditt bostadsköp hos HSB. Våra nybyggda bostäder erbjuds i första hand till våra bosparare och medlemmar. Lägenheterna erbjuds i turordning till dem som anmält intresse enligt några enkla regler:

1. Antal bosparpoäng.
2. HSB-medlemmar efter antal medlemsår.
3. Övriga intresserade.

Symbol hållbarhet, kretslopp

Hållbara bostäder

HSB bygger nya hem med stor hänsyn till miljö och klimat. Många av våra bostäder byggs enligt certifieringen Miljöbyggnad Silver. Det innebär att vi bygger bostäderna med så låg miljöbelastning som möjligt, god innemiljö med sunda material och att bostäderna planeras med högt ställda energikrav. I vissa bostadsprojekt tillämpar vi även miljömärkningen Svanen.

Anmäl intresse