Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Inre hamnen

Inre hamnen

Norrköping, Inre hamnen
Preliminär inflyttning våren 2024
Unika bostäder i ny hamnmiljö!
Mitt i Norrköpings nya stadsdel vid kanaler, torg, aktivitetsstråk, badplats och småbåtshamn bygger vi för HSB brf Inre hamnen.
Med ett tydligt arkitektoniskt uttryck och en stor variation av bostäder. Runt den insynsskyddade upphöjda innergården hittar du allt från stiliga terrasslägenheter och mer traditionella lägenheter till rymliga stadsradhus och häftiga studiolägenheter.

Här kan du välja bland välplanerade ettor, stora fyrarummare och flerplansradhus med upp till 6,5 rum och kök. Alla med öppen planlösning, generös balkong, terrass eller uteplats. Bostäderna har noga utvalda inredningsval, vald för att vara stilrena, funktionella och hållbara över tid.

Det underjordiska garaget i HSB brf Inre hamnen med direkt access från hiss och trapphus är det enda i sitt slag inom områdets första etapp. Utöver detta finns ytterligare parkeringsmöjligheter i ett gemensamt P-hus några hundra meter bort.

I HSB brf Inre hamnen bor du i en trygg HSB-förening med flera uppskattade kvaliteter och gemensamma funktioner. Alla som bor här har tillgång till föreningslokalen på översta våningen med bland annat bastu, relax och takterrass. Lokalen går också att boka för övernattande gäster.

Inre hamnen är en ny stadsdel som utvecklas i Norrköping. Området ligger nära city, resecentrum, promenaderna och den framtida stadsparken Johannisborg. Här vidgas bostads- och upplevelseutbudet i Norrköping, genom en ny innerstadsnära småbåtshamn, vackra stadskajer och kanaler samt nya parker och torg. Läs mer om stadsdelen Inre hamnen

Preliminär inflyttning våren 2024

HSBs Trygghetsförsäkring ingår i köpet
Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostadsrätt av oss och därför ingår HSBs Trygghetsförsäkring när du köper en bostad i HSB brf Inre hamnen. Det innebär att du är skyddad från en massa oförutsägbara händelser. I HSBs trygghetsförsäkring ingår avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd.

Läs mer om HSBs Trygghetsförsäkring
bild på Johan Ahlén
Kontakt
Johan Ahlén
Mäklare, Länsförsäkringar fast.
Försäljning till förturskö
InflyttPreliminärt inflyttning våren 2024
Antal bostäder51
Antal rum1 - 6 rum och kök
Boarea47 - 139 kvm
Pris1.800.000 - 6.500.000 kr
Avgift2.705 - 7.325 kr/mån
Miljöbyggnad Trygghetsförsäkring

Just nu: Bearbetning av förturskön

Nu är säljstarten av HSB brf Inre hamnen över och länken för lägenhetsval är stängd. Just nu sammanställs förturslistan med alla inkomna val.

Fr om onsdag 11 maj kommer Johan Ahlén från Länsförsäkringar fastighetsförmedling att, i turordning, börja kontakta alla som lämnat in ett lägenhetsval och förhoppningsvis kunna erbjuda ett attraktivt bostadsalternativ. Svarar du ja, skrivs ett bindande förhandsavtal.

Bostäder & priser

Antal rum

Boarea kvm

Högsta pris

Våning

Status

Reserverad till förturskö
1 rok
53 kvm
Nr 06
1.920.000 kr
3.018 kr/mån
0 av 3
Reserverad till förturskö
1 rok
53 kvm
Nr 05
1.940.000 kr
3.018 kr/mån
0 av 3
Reserverad till förturskö
1 rok
53 kvm
Nr 04
1.960.000 kr
3.018 kr/mån
0 av 3
Reserverad till förturskö
1 rok
54 kvm
Nr 07
1.900.000 kr
3.066 kr/mån
0 av 3
Reserverad till förturskö
2 rok
49,5 kvm
Nr 35
1.850.000 kr
2.869 kr/mån
1 av 7
Status Antal rum Boarea Våning Pris Avgift Nr
Reserverad till förturskö 1 rok 53 kvm 0 av 3 1.920.000 kr 3.018 kr/mån 06
Reserverad till förturskö 1 rok 53 kvm 0 av 3 1.940.000 kr 3.018 kr/mån 05
Reserverad till förturskö 1 rok 53 kvm 0 av 3 1.960.000 kr 3.018 kr/mån 04
Reserverad till förturskö 1 rok 54 kvm 0 av 3 1.900.000 kr 3.066 kr/mån 07
Reserverad till förturskö 2 rok 49,5 kvm 1 av 7 1.850.000 kr 2.869 kr/mån 35

Hitta rätt bostad

Använd vår bostadsväljare för att hitta lediga bostäder till salu. Jämför mellan olika bostäder och hitta det rätta boendet för dig.

Bilder

Mer info

Kontakt

Johan Ahlén

Johan Ahlén Mäklare, Länsförsäkringar fast.

Om området

Omgivning

Vid parken och aktivitetsstråket strax utanför din nya bostad planeras en barnvänlig sandstrand. Tack vare de nya kanalerna in i området och bassängen som sänkts ned i Motala ström har du som bor här aldrig långt till en badstege. Kanske är det här och nu som du upptäcker tjusningen med vinterbad?

Stadsdelsparken, sandstranden och aktivitetsstråket blir naturliga ytor för aktivitet och rörelse oavsett ålder. Här skapas möjligheter till lek, sport och picknick strax utanför ditt köksfönster. Kanske är det här du stannar till och stretchar efter joggingturen i Johannisborgs nya friluftsområde?

Kommunikation

Ca 1 km från HSB brf Inre hamnen ligger Norrköpings Resecentrum, knutpunkten för stadens tåg-, buss- och spårvagnstrafik. Du tar dig snabbt dit med kollektivtrafik eller med någon av de lånecyklar som finns inom din nya bostadsrättsförening.

Service

Med Norrköpings stadskärna inom gångavstånd har du alltid tillgång till service, shopping, och nöjen. Efter hand som Inre hamnen utvecklas kommer du upptäcka att livet blir ännu enklare. Många av de hus som byggs i området erbjuder lokaler i gatuplan för verksamheter inom restaurang, kafé, handel och
service.

Norrköping har ett stort utbud av förskolor och skolor, från förskoleklass upp till universitetsnivå. Inom Inre hamnens första etapp planeras för minst en förskola i närområdet.
Inspiration: utsikt från hörnhuset

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse