Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Inre hamnen

Lgh 09, 6,5 rok, 139 kvm

Inre hamnen, Norrköping
Fantastiskt stadsradhus i tre plan i hjärtat av Inre hamnen! Här finner du ett stadsradhus om 139 kvm fördelat på 6,5 rok och med både uteplats mot föreningens upphöjda och privata innergård samt en stor terrass i högt, soligt söderläge!

Bostaden får en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig rymd och på plan 1 finner du även ett sovrum samt ett av två badrum. Som alltid när HSB bygger nyproduktion är inredningen vald med omsorg. Redan på plan 1 befinner du dig imponerande högt ovanför den nyanlagda kanal som löper längs radhusets södra fasad.

På plan 2 finns ytterligare två sovrum, ett badrum med tvättmöjligheter samt två allrum. Det mindre allrummet passar perfekt som hemmakontor eller som barn eller gästrum medan det större kan användas som ett extra vardagsrum. För den som önskar finns valet att välja bort en vägg i det stora allrummet för att skapa en ännu mer luftig ovanvåning.

Ytterligare en våning upp, på plan 3, finns ett extra och mycket härligt allrum om ca 20 kvm med stora härliga fönsterpartier samt utgång till bostadens härliga terrass om 15,5 kvm! Här finns fantastiska möjligheter till vardagslyx, utomhus under årets varmare månader och inomhus när kylan gör sig påmind! I föreningen finns det garage, bastu med relax samt övernattningslägenhet. Missa inte ett av få stadsradhus! Kontakta vår mäklare redan idag!
Johan Ahlén
Kontakt
Johan Ahlén
Mäklare, Länsförsäkringar fast.
Till salu
Pris6.400.000 kr
Avgift10.023 kr/mån
Antal rum6,5 rum och kök
Boarea139 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer09
GatuadressBrokikargatan

Bilder

Mer info

Kontakt

Johan Ahlén

Johan Ahlén Mäklare, Länsförsäkringar fast.

Om området

Omgivning

Vid parken och aktivitetsstråket strax utanför din nya bostad planeras en barnvänlig sandstrand. Tack vare de nya kanalerna in i området och bassängen som sänkts ned i Motala ström har du som bor här aldrig långt till en badstege. Kanske är det här och nu som du upptäcker tjusningen med vinterbad? Stadsdelsparken, sandstranden och aktivitetsstråket blir naturliga ytor för aktivitet och rörelse oavsett ålder. Här skapas möjligheter till lek, sport och picknick strax utanför ditt köksfönster. Kanske är det här du stannar till och stretchar efter joggingturen i Johannisborgs nya friluftsområde?

Kommunikation

Ca 1 km från HSB brf Inre hamnen ligger Norrköpings Resecentrum, knutpunkten för stadens tåg-, buss- och spårvagnstrafik. Du tar dig snabbt dit med kollektivtrafik eller med någon av de lånecyklar som finns inom din nya bostadsrättsförening.

Service

Med Norrköpings stadskärna inom gångavstånd har du alltid tillgång till service, shopping, och nöjen. Efter hand som Inre hamnen utvecklas kommer du upptäcka att livet blir ännu enklare. Många av de hus som byggs i området erbjuder lokaler i gatuplan för verksamheter inom restaurang, kafé, handel och service. Norrköping har ett stort utbud av förskolor och skolor, från förskoleklass upp till universitetsnivå. Inom Inre hamnens första etapp planeras för minst en förskola i närområdet.
Inspiration: utsikt från hörnhuset

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse