Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Kalk

4,5 rok, 111 kvm

Malmö, Kalkbrottet
Med utsikt över det storslagna Kalkbrottet Limhamn bygger vi bostäder från 2-5 rum och kök.
Här är det svårt att inte säga wow när sällskapsrummets fönster från golv till nock är det första man ser när man kliver in i hallen till detta radhus. Ljus och takhöjd utöver det vanliga! Genom ett interiört fönster högt ovan sällskapsrummet anas boendets stora sovrum på våning 2.
Köket har en direkt anslutning till hallen och avgränsas av en köksö där du kan inta din vardagsfrukost eller kanske slå dig ned med ett glas och se på när hemmakocken rör runt i grytorna. I vardagsrummet möblerar du med både soffgrupp och matbord. Härifrån nås också den privata uteplatsen med stenläggning och gräs. Trappan upp till boendets andra våning blir en smyckande del av interiören och en del av vardagsrummet. På våning två hittar du inte bara tre bra sovrum men också ett mindre sällskapsutrymme och hemmets andra badrum. Denna pärla finns det blott fyra av i hela föreningen.


ENTRÉ/HALL
Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, förvaring i skjutdörrsgarderob eller garderob. Placering enligt ritning.


VARDAGSRUM
Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak.


SOVRUM
Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, förvaring i skjutdörrsgarderob eller garderob. Placering enligt ritning.


KLÄDKAMMARE
I några lägenheter finns klädkammare med ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, hyllplan och klädstång.


KÖK
Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, takbelysning, släta vita skåpsluckor med dämpning, fullutdragslådor i underskåp med dämpning, underlimmad rostfri ho, laminatbänkskiva och infälld induktionshäll, fläktkåpa dold bakom kökslucka samt varmluftsugn. Mikro i väggskåp, diskmaskin, kyl och frys. I mindre lägenheter kombinerad kyl/frys. Placering enligt ritning.


BADRUM
Klinker på golv och kakel på väggarna, målat tak, belysning i tak och i spegelskåp. Tvättställ med kommod, golvstående toalettstol, duschhörn med glasdörrar, tvättmaskin och torktumlare. I mindre lägenheter kombimaskin. Placering enligt ritning.


WC/DUSCH
Klinker på golv och kakel på väggar, målat tak, takbelysning och belysning i spegelskåp, handfat med kommod, golvstående toalettstol, duschhörn med glasdörrar. Placering enligt ritning.


WC
Klinker på golv och kakel på väggar, målat tak, takbelysning och belysning i spegelskåp. Handfat och golvstående toalettstol. Placering enligt ritning.
Mattias Jansson
Kontakt
Mattias Jansson
Mäklare, Fastighetsbyrån
Såld
InflyttningKvartal 4 2024 för hus 1 och 2 samt kvartal 1 2025 för hus 3 och 4
GatuadressKalkstensvägen 81
Lägenhetsnummer1-01
Antal rum4,5 rum och kök
Våning1,2
Boarea111 kvm
Pris4.795.000 kr
Avgift6.404 kr/mån

Bilder

Mer info

Kontakt

Mattias Jansson

Mattias Jansson Mäklare, Fastighetsbyrån

Daniel Lundin

Daniel Lundin Mäklare, Fastighetsbyrån

Välkommen på visning

24 augusti 2022 kl. 16:30 - 17:30

HSBs visningslägenhet som ligger på Hyllie Boulevard 2G

Välkommen att boka tid till visning i HSBs visningslägenhet som ligger på Hyllie Boulevard 2G. Boka här: https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/objekt/?objektID=2535411

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

HSB brf Kalk har nära till det allra mesta. På livliga Limhamns Centrum finner du ett brett utbud av butiker och all tänkbar service. Den charmiga småbåtshamnen med Dragörkajen och Mastios pizzeria nås enkelt till fots eller via cykelväg. Och när du plötsligt suktar efter storstadspuls finns ju alltid Malmö city en bussresa bort. Men HSB brf Kalks närområde sträcker sig faktiskt utanför Sveriges gränser. För bara tio minuters bussfärd bort ligger Hyllie, som utöver att vara hem åt ett av landets största shoppingcentra, har utmärkta tågförbindelser till både Köpenhamn och Kastrup samt vidare inom Skåne och Sverige. Här blir det lätt att verkligen dra nytta av Malmös ypperliga geografiska placering och närhet till kontinenten. Småbåtshamnen, där det bland annat ligger ett fiskrökeri och en populär pizzeria.

Kommunikation

Buss i nära anslutning mot både Hyllie och Limhamn samt Bunkeflo.

Service

I direkt anslutning till HSB brf Kalk hittas Kalkbrottets förskola. Men även inom promenad- och cykelavstånd finns ett stort utbud för- och grundskolor för barn i alla åldrar, från förskoleklass till årskurs nio. Som exempelvis Bergaskolan, Karl Johansskolan, Geijerskolan, Elinelundsskoolan, Djupadalsskolan och Linnéskolan. Kort sagt finns stora möjligheter att hitta en skola att trivas på. I området kring Elinegård finns Hemköp, frisör och en mysig blomsterbutik och åt andra hållet Limhamns centrum med alla restauranger och all den närservice som vardagen kan tänkas behöva. Även Lidl finns i närheten.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse