Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Kalk

4 rok, 124 kvm

Malmö, Kalkbrottet
Med utsikt över det storslagna Kalkbrottet Limhamn bygger vi bostäder från 2-5 rum och kök.
Denna bostad är verkligen något utöver det vanliga. Som boende här kan du stoltsera med att hela våningen är din. Här uppe har du nämligen inga grannar. Och terrasserna omfamnar boendet i samtliga väderstreck och solen kan du därmed följa från morgon till kväll. Terrasser når du från sällskapsrum, kök samt master bedroom. Den bekväma och luxuösa känslan tar inte slut där. I köket lagar du maten på köksön där du har både spis och mindre vask. Gästerna placerar du antingen vid matbordet eller i soffgruppen utan att tappa den sociala känslan. Sovrummen är samtliga placerade i boendets andra del och blir på så vis privat och avskild från sällskapsytorna. Från det stora sovrummet når du ett eget badrum med dusch. Intill detta finns en separat tvättavdelning. Givetvis har även det andra badrummet dusch eller badkar, vad du nu väljer att ha. Den delen av terrassen som nås från sällskapsrummet pryds av en pergola vilket bidrar till en dynamisk känsla där utemiljö blandas med höga och låga nivåer. Om du önskar kan du göra tillval så att terrassens golv täcks av mjuk och värmande trätrall.


ENTRÉ/HALL
Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, förvaring i skjutdörrsgarderob eller garderob. Placering enligt ritning.


VARDAGSRUM
Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak.


SOVRUM
Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, förvaring i skjutdörrsgarderob eller garderob. Placering enligt ritning.


KLÄDKAMMARE
I några lägenheter finns klädkammare med ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, hyllplan och klädstång.


KÖK
Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, takbelysning, släta vita skåpsluckor med dämpning, fullutdragslådor i underskåp med dämpning, underlimmad rostfri ho, laminatbänkskiva och infälld induktionshäll, fläktkåpa dold bakom kökslucka samt varmluftsugn. Mikro i väggskåp, diskmaskin, kyl och frys. I mindre lägenheter kombinerad kyl/frys. Placering enligt ritning.


BADRUM
Klinker på golv och kakel på väggarna, målat tak, belysning i tak och i spegelskåp. Tvättställ med kommod, golvstående toalettstol, duschhörn med glasdörrar, tvättmaskin och torktumlare. I mindre lägenheter kombimaskin. Placering enligt ritning.


WC/DUSCH
Klinker på golv och kakel på väggar, målat tak, takbelysning och belysning i spegelskåp, handfat med kommod, golvstående toalettstol, duschhörn med glasdörrar. Placering enligt ritning.


WC
Klinker på golv och kakel på väggar, målat tak, takbelysning och belysning i väggskåp ovan kommod.
Mattias Jansson
Kontakt
Mattias Jansson
Mäklare, Fastighetsbyrån
Till salu
InflyttningKvartal 4 2024 för hus 1 och 2 samt kvartal 1 2025 för hus 3 och 4
GatuadressKalkstensvägen 75
Lägenhetsnummer1-25
Antal rum4 rum och kök
Våning5
Boarea124 kvm
Pris8.995.000 kr
Avgift7.437 kr/mån

Bilder

Mer info

Kontakt

Mattias Jansson

Mattias Jansson Mäklare, Fastighetsbyrån

Daniel Lundin

Daniel Lundin Mäklare, Fastighetsbyrån

Välkommen på visning

24 augusti 2022 kl. 16:30 - 17:30

HSBs visningslägenhet som ligger på Hyllie Boulevard 2G

Välkommen att boka tid till visning i HSBs visningslägenhet som ligger på Hyllie Boulevard 2G. Boka här: https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/objekt/?objektID=2535411

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

HSB brf Kalk har nära till det allra mesta. På livliga Limhamns Centrum finner du ett brett utbud av butiker och all tänkbar service. Den charmiga småbåtshamnen med Dragörkajen och Mastios pizzeria nås enkelt till fots eller via cykelväg. Och när du plötsligt suktar efter storstadspuls finns ju alltid Malmö city en bussresa bort. Men HSB brf Kalks närområde sträcker sig faktiskt utanför Sveriges gränser. För bara tio minuters bussfärd bort ligger Hyllie, som utöver att vara hem åt ett av landets största shoppingcentra, har utmärkta tågförbindelser till både Köpenhamn och Kastrup samt vidare inom Skåne och Sverige. Här blir det lätt att verkligen dra nytta av Malmös ypperliga geografiska placering och närhet till kontinenten. Småbåtshamnen, där det bland annat ligger ett fiskrökeri och en populär pizzeria.

Kommunikation

Buss i nära anslutning mot både Hyllie och Limhamn samt Bunkeflo.

Service

I direkt anslutning till HSB brf Kalk hittas Kalkbrottets förskola. Men även inom promenad- och cykelavstånd finns ett stort utbud för- och grundskolor för barn i alla åldrar, från förskoleklass till årskurs nio. Som exempelvis Bergaskolan, Karl Johansskolan, Geijerskolan, Elinelundsskoolan, Djupadalsskolan och Linnéskolan. Kort sagt finns stora möjligheter att hitta en skola att trivas på. I området kring Elinegård finns Hemköp, frisör och en mysig blomsterbutik och åt andra hållet Limhamns centrum med alla restauranger och all den närservice som vardagen kan tänkas behöva. Även Lidl finns i närheten.

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse