Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Magasinet Vy 3

Magasinet

Hököpinge, Vellinge
Nära stad och gröna ängar
I Hököpinge planerar vi nu för HSB brf Magasinet, 40 bostäder i varierande storlek belägna i den prunkande Bruksparken.
I Hököpinge bor du på landet men ändå nära kommunikationer och stad. Husen i brf Magasinet byggs i tegel som förnimmer om den gamla fabriksmiljön i området och bostäderna kommer omges av gröna ängar och gula rapsfält. Arkitekturen i Magasinet samspelar med den äldre bebyggelsen i området och ger en rustik känsla. Den gröna inramningen med buskage och träd längs lokalgatan bidrar också till kvarterets karaktär och tillsammans med blandad höjd på bebyggelsen får området en klassisk bykänsla.
I närområdet finns flera populära utflyktsmål. Bussar till Malmö och Vellinge går var 15 minut under dagen. Det går också snabbt att ta sig till Köpenhamn, vare sig du kör bil eller tar tåget från stationen i Hyllie.

Invändigt erbjuder lägenheterna rymliga och välplanerade ytor med fint ljusinsläpp. Samtliga lägenheter har också uteplats eller balkong. Bostäderna håller en hög kvalitet med noggrant utvald inredning som håller år efter år. Möjlighet finns att med hjälp av ett antal fina tillval sätta en personliga prägel på sitt nya hem.

Anmäl ditt intresse och var först med att få löpande information om projektet, bostäderna och försäljningsstart!
bild på Conny Knutsson
Kontakt
Conny Knutsson
Mäklare, Bjurfors
Kommande
Antal bostäder40
Antal rum1 - 4 rum och kök
Boarea26 - 96 kvm

Bilder

Kontakt

Conny Knutsson

Conny Knutsson Mäklare, Bjurfors

Om området

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse