Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Stenvik

Stenvik

Oxelösund, Ramdalshamnen
Längs kustlinjen mellan Stenviksbadet och Jogersö planeras Brf Stenvik med 34 lägenheter. I fritt västerläge intill havet och skärgården.
Lägenheterna i brf Stenvik får öppna och luftiga planlösningar med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Här finns rymliga sociala ytor med gott om plats för vänner och familj och direkt access till terrass, balkong eller egen trädgård med uteplats. Det fantastiska läget vid havet, skärgården och naturen är viktiga faktorer i utformningen av bostäderna. Alla som bor här får kontakt med havet och skärgården. Lägenheterna kommer få 2 - 3 rum och kök och fördelas i två hus med fyra våningar.

Brf Stenvik kommer inte att certifieras enligt Miljöbyggnad. HSB ställer höga krav på miljöbelastning, god innemiljö och högt ställda energikrav i alla nybyggda bostäder, även om certifieringen inte kommer att användas just här.
bild på Susanne Karlsson
Kontakt
Susanne Karlsson
Mäklare, ErikOlsson
Slutsålt
InflyttPreliminär våren 2023
Antal bostäder34
Antal rum2 - 3 rum och kök
Boarea49,5 - 94,5 kvm
Pris1.335.000 - 3.880.000 kr
Avgift3.057 - 5.491 kr/mån
Miljöbyggnad Trygghetsförsäkring

Bostäder & priser

Antal rum

Boarea kvm

Högsta pris

Våning

Status

Status Antal rum Boarea Våning Pris Avgift Nr

Hitta rätt bostad

Använd vår bostadsväljare för att hitta lediga bostäder till salu. Jämför mellan olika bostäder och hitta det rätta boendet för dig.

Bilder

Kontakt

Susanne Karlsson

Susanne Karlsson Mäklare, ErikOlsson

Om området

Omgivning

Ramdalshamnen ligger i västra Oxelösund vid Stenviksvägen mellan Stenvik vackra Jogersö. I Området omges av hav och naturmark. I Oxelösund har du alltid nära till både naturen och havet. Här kan du njuta av riktigt skärgårdsliv med bad och årstidernas underbara växlingar.

Kommunikation

Från brf Stenvik är det två kilometer till Oxelösunds centrum med restauranger, matbutiker, vårdcentral, apotek, bank m.m. Dessutom ligger Nyköping med sitt stora utbud bara 20 minuter bort med bil. Vill du åka till Stockholm tar det cirka 1,5 timme och från närliggande Skavsta Flygplats når du stora delar av världen.

Sörmlandstrafikens linje 715 trafikerar Oxelösund-Nyköping-Skavsta
Flygplats.

Service

Skogsområdena bjuder upp till härliga joggingturer. I närheten finns även Ramdalens Sportcenter med sporthall, badhus, gruppträning, gym och café.Skola och förskolor finns i närheten. Ca 2,5 km till Oxelösunds centrum med mataffär, vårdcentral, mm.
Fint läge vid havet
Småbåtshamn

Karta

Anmäl intresse