Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Furubergsvägen 8 B
Lägenheterna fördelas i första hand till bosparande medlemmar, desto högre bosparpoäng du har desto större chans att tilldelas lägenhet (observera att du även ska uppnå hyresvärdens krav).
I andrahand fördelas lägenheterna till medlemmar och i tredje hand till övriga sökanden.
Vill du veta mer om bospar? Besök hsb.se/norr/bospar eller kontakta vår kundservice!Hyran är 6890 kr/mån. I hyran ingår värme, vatten, kabeltv & bredband. Observera att bottenvåning kan innebära ett fåtal trappsteg i trapphuset. Kö finns till p-plats.

Lägenheten är av kategorin Trumbäcken Medium - ”riktigt fräsch lägenhet med en attraktiv hyra”.

Viss befintlig utrustning behålls vid renoveringen, men på olika sätt höjer vi standarden i lägenheten.

Väggar och golv i flera rum är åtgärdade.

Renoveringen anpassas från lägenhet till lägenhet utifrån efterfrågan i området och de tekniska förutsättningarna som finns i lägenheten.

Hyran ligger på en nivå mellan Trumbäcken Bas och Trumbäcken Premium.

Du kan läsa mer om de andra kategorierna på www.trumbacken.se


Vad krävs för att få hyra

Hyresvärden har som krav av hyresgästen en fast anställning (som ska bestyrkas väl dokumenterat), inga betalningsanmärkningar och en inkomst som motsvarar 4 x hyran. Sökanden måste ha fyllt 18 år, ha goda vitsord från sitt tidigare boende och vara en god granne. Antalet personer som skall bo i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek. Lägenheten upplåtes som huvudsaklig bostad till hyresgästen och denne ska vara folkbokförd i lägenheten.

En kreditupplysning kommer att tas innan du eventuellt blir kallad till visning. Den person som söker lgh är den person som måste bo/skriva sig på denna adress, det är ej tillåtet att söka lgh i någon annans namn. Mer information om Trumbäcken i Piteå och deras uthyrningspolicy hittar du här: www.trumbacken.se

Den sökande får tacka nej till högst fem erbjudanden under en 6-månadersperiod. Tackar man nej 5 gånger blir man spärrad från att söka fler lägenheter under nästkommande 6 månader. Att inte svara på ett erbjudande är likställt med att tacka nej.Hur söker jag
Om du är intresserad av den här lägenheten, bläddra ner lite till och fyll i ditt personnummer, klicka sedan på hjärteknappen. Har du en medsökande, skicka ett mail till kundservice.norr@hsb.se och skriv "medsökande lgh 9018-120-47” i ämnesraden. I mailet uppger du namn och personnummer på medsökande. Observera att den du anger som medsökande ska bo med dig i lägenheten.Vad händer nu
När sista ansökningsdag passerat påbörjar vi fördelningsarbetet så snart vi kan. Du kan följa din ansökan genom att logga in på Mitt HSB på hsb.se/norr. Under din profil kan du klicka i att du vill ha notifieringar och därmed få e-post när det sker någon förändring i din intresseanmälan. Se till att du har rätt telefonnummer och e-postadress angiven i Mitt HSB så att du inte missar någon viktig information.

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 14 december 2021
Antal rum 3
Area 83,0 kvm
Våning 0
Hyra 6890 Kr/månad
Lägenhetsnummer 47
Inflyttning 2022-03-01
Sista anmälningsdag: 2021-12-14
Badrumstandard Torktumlare, Tvättmaskin
Standardhöjande åtgärder Säkerhetsdörr
WC 1
Balkong Inglasad
Kökstandard Diskmaskin
Hiss Nej

Bilder

Intresseanmälan

Fyll i personnummer
HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. HSB behandlar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter HÄR.

Jag har läst om hur HSB behandlar personuppgifter.
INFORMATION OM PERSONUPPGIFTSBEHANDLINGAR

HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi informerar därför nedan om hur de personuppgifter du lämnat till oss ovan kommer att behandlas.

När vi skriver ”HSB” menar vi våra olika regionföreningar och bolag inom kooperationen.

Vem som är ansvarig för dina personuppgifter

HSB har hyresfastigheter i hela landet. Vilken regionförening och/eller vilket bolag som blir ansvarig för hur de personuppgifter du lämnat ovan behandlas (s.k. personuppgiftsansvarig) beror på vart i landet den fastighet du anmäler dig till ligger. Den personuppgiftsansvarige ska se till att gällande dataskyddslagstiftning följs. I det fall du blir erbjuden en bostadslägenhet hos en annan fastighetsägare via HSB-bosparpoäng kommer du teckna hyresavtal med den externa parten, denna part övertar därmed personuppgiftsansvaret inom ramen för hyresavtalet.

Vilka som tar del av uppgifterna

Utöver den regionförening/det bolag som är personuppgiftsansvarig kan dina personuppgifter komma att delas med andra regionföreningar och bolag inom HSB. Vi kan även komma att lämna ut personuppgifterna till externt anlitade mäklare och personuppgiftsbiträden, samt till externa hyresvärdar som tillhandahåller bostadslägenheter för HSB.

Vad vi använder uppgifterna till och hur länge de sparas

De personuppgifter du har lämnat ovan kommer att användas för de ändamål som beskrivs nedan:

  • Registrera dig som intressent till aktuell hyreslägenhet och för att kunna administrera din intresseanmälan. Laglig grund: Intresseavvägning Lagringstid: Uppgifterna sparas så länge din intresseanmälan kvarstår. Om du inte önskar kvarstå med din intresseanmälan så raderas dina personuppgifter för detta ändamål efter din begäran och vi raderar dina uppgifter när lägenheten har blivit uthyrd.
  • Ifall du tilldelas en bostadslägenhet av en extern hyresvärd kan lagring ske av personuppgifter hos HSB Stockholm. Laglig grund: intresseavvägning. Lagringstid: Uppgifterna sparas upp till 12 månader.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära ett registerutdrag på de personuppgifter som vi behandlar.

Du har också rätt att utan onödigt dröjsmål få dina personuppgifter rättade eller, under vissa förutsättningar, begränsade eller raderade.

Du har rätt att när som helst invända mot behandling av dina personuppgifter om den lagliga grunden för behandlingen utgörs av ett allmänintresse eller intresseavvägning.

För mer information om dina rättigheter och våra personuppgiftsbehandlingar hänvisar vi till respektive regionförenings personuppgiftspolicy samt de villkor för cookies som gäller för denna webbplats.

Anmäl intresse

Kontakt

HSB Norr
010-303 20 00,
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Fastighet Munksund 18:11

HSB Norr förvaltar hyresrätter åt Trumbäcken Piteå AB cirka tre kilometer utanför centrala Piteå.
Läs mer om fastigheten

Karta