Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Prästbolsgatan 8

Linköping, Berga
Lägenheten hyrs ut med ett tillfälligt avtal. Det innebär att avtalet är tillfälligt fram tills vår renovering av fastigheten startar. Vid ett tillfälligt avtal behåller du dina bosparpoäng.

Alla är välkomna att söka lägenhet hos HSB Östergötland men våra medlemmar och bosparare i HSB har förtur till våra hyreslägenheter.

Om du blir erbjuden en lägenhet kommer vi att begära intyg som styrker din sysselsättning och inkomst per månad. Vi önskar även en skriftlig referens på hur du skött dig som hyresgäst hos din nuvarande hyresvärd. En kreditupplysning kommer att tas på dig som sökande innan du får skriva avtal på lägenheten.

Korttid

Ett korttidsavtal är ett hyresavtal utan besittningsskydd med garanterat boende i tre månader. Kontraktet löper månadsvis och kan gälla högst fyra år. Korttidsavtal finns främst i fastigheter som ska renoveras eller som ska användas som tillfälligt boende när vi bygger om fastigheter inom vårt bestånd.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 14 december 2021
Antal rum 2
Area 59,4 kvm
Våning 3
Hyra 5354 Kr/månad
Lägenhetsnummer 150
Inflyttning 2022-02-01
Sista anmälningsdag: 2021-12-14
Hiss Nej
Balkong Balkong
El ingår i hyran Nej

Bilder

Intresseanmälan

Kontakt

Kundsupport
010 - 442 40 00,
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Den här bostaden ligger i fastigheten Laggkärlet 7

Vår fastighet Laggkärlet 7 finns på Prästbolsgatan 6-54 i området Berga. Husen är tre våningar höga och har trevliga innegårdar med lekmöjligheter för barn. Lägenheterna (238 stycken) är från 1 rum och kokvrå till 5 rum och kök. Nästan alla lägenheterna har balkong.
Läs mer om fastigheten

Karta

Anmäl intresse