Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Elektrovägen 4
Vill du bo i en unik och dynamisk miljö, där du får ett modernt boende och möjlighet att knyta kontakter med studenter, forskare och näringsliv? Nu har vi en ledig lägenhet!

HSB Living Lab är ett flerbostadshus och en världsunik forskningsarena som stod färdig 2016. Fastigheten ligger på Campus Johanneberg, Chalmers i Göteborg och är ett tredje generationens levande labb där forskare och utvecklare testar innovationer inom teknik, energi, beteendevetenskap och arkitektur.?
Huset består av 29 lägenheter för studenter, HSB-medlemmar och gästforskare. Att bo här innebär också att du bidrar till forskning som ger ovärderlig input till arbetet att utveckla framtidens hållbara boende.

På plan tre finns fem större lägenheter. Nu är en av dessa lediga. Lägenheten är 3 rok på 83 kvadratmeter och vi ser gärna att du som bo här har någon koppling till Chalmers, antingen som anställd eller forskare. Inflyttning sker enligt överenskommelse.

De boende har även tillgång till ett samverkansplan på bottenvåningen med gemensamhetsytor, olika delningsfunktioner som symaskin, utrustning för cykelmek och byteshörna för prylar, ett pingisbord med mera.

I området finns goda kommunikationer till centrum och närhet till olika typer av service, matbutiker, caféer, restauranger och grönområden. Huset ligger granne med Klätterlabbet och mossens idrottsplats ligger ett stenkast från bostaden, med fotbollsplaner, tennisbanor, utegym och Fysikens träningsanläggning i nära anslutning.

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 06 december 2021
Antal rum 3
Area 83,0 kvm
Våning 2
Hyra 14523 Kr/månad
Lägenhetsnummer 1201
Inflyttning 2022-02-01
Sista anmälningsdag: 2021-12-06
Hiss Ja

Bilder

Intresseanmälan

Fyll i personnummer
HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. HSB behandlar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter HÄR.

Jag har läst om hur HSB behandlar personuppgifter.
INFORMATION OM PERSONUPPGIFTSBEHANDLINGAR

HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi informerar därför nedan om hur de personuppgifter du lämnat till oss ovan kommer att behandlas.

När vi skriver ”HSB” menar vi våra olika regionföreningar och bolag inom kooperationen.

Vem som är ansvarig för dina personuppgifter

HSB har hyresfastigheter i hela landet. Vilken regionförening och/eller vilket bolag som blir ansvarig för hur de personuppgifter du lämnat ovan behandlas (s.k. personuppgiftsansvarig) beror på vart i landet den fastighet du anmäler dig till ligger. Den personuppgiftsansvarige ska se till att gällande dataskyddslagstiftning följs. I det fall du blir erbjuden en bostadslägenhet hos en annan fastighetsägare via HSB-bosparpoäng kommer du teckna hyresavtal med den externa parten, denna part övertar därmed personuppgiftsansvaret inom ramen för hyresavtalet.

Vilka som tar del av uppgifterna

Utöver den regionförening/det bolag som är personuppgiftsansvarig kan dina personuppgifter komma att delas med andra regionföreningar och bolag inom HSB. Vi kan även komma att lämna ut personuppgifterna till externt anlitade mäklare och personuppgiftsbiträden, samt till externa hyresvärdar som tillhandahåller bostadslägenheter för HSB.

Vad vi använder uppgifterna till och hur länge de sparas

De personuppgifter du har lämnat ovan kommer att användas för de ändamål som beskrivs nedan:

  • Registrera dig som intressent till aktuell hyreslägenhet och för att kunna administrera din intresseanmälan. Laglig grund: Intresseavvägning Lagringstid: Uppgifterna sparas så länge din intresseanmälan kvarstår. Om du inte önskar kvarstå med din intresseanmälan så raderas dina personuppgifter för detta ändamål efter din begäran och vi raderar dina uppgifter när lägenheten har blivit uthyrd.
  • Ifall du tilldelas en bostadslägenhet av en extern hyresvärd kan lagring ske av personuppgifter hos HSB Stockholm. Laglig grund: intresseavvägning. Lagringstid: Uppgifterna sparas upp till 12 månader.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära ett registerutdrag på de personuppgifter som vi behandlar.

Du har också rätt att utan onödigt dröjsmål få dina personuppgifter rättade eller, under vissa förutsättningar, begränsade eller raderade.

Du har rätt att när som helst invända mot behandling av dina personuppgifter om den lagliga grunden för behandlingen utgörs av ett allmänintresse eller intresseavvägning.

För mer information om dina rättigheter och våra personuppgiftsbehandlingar hänvisar vi till respektive regionförenings personuppgiftspolicy samt de villkor för cookies som gäller för denna webbplats.

Anmäl intresse

Kontakt

Medlemscenter
010-442 20 00,
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Fastighet Johanneberg 31:9

Vill du bo i en unik och dynamisk miljö, där du får ett modernt boende och möjlighet att knyta kontakter med studenter, forskare och näringsliv? HSB Living Lab är ett flerbostadshus och en världsunik forskningsarena som stod färdig 2016.
Läs mer om fastigheten

Karta