Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Bruksparken 9
HSB Parkhusen är sex våningar höga och innehåller 31 lägenheter vardera. Lägenhetsstorlekar finns från två till fyra rum och kök. Gemensamt för alla är den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Lägenheterna på markplan och våning två har franska balkonger medan lägenheterna högre upp i huset har balkonger.

Bostäderna har genomgående ekparkett förutom vid ytterdörren där det är klinker, vita väggar och snickerier, helkaklat badrum med tvättutrustning, kök med spis, diskmaskin, kyl, frys (kyl/frys i tvåor) och förberett för mikro.

FAKTA OM LÄGENHETERNA
Generell lägenhetsfakta
Dörr: Försedd med titthål och ringklocka. Innerdörrar: Släta vita med trycke i matt krom. Foder i vitmålat trä. Fönster: Karm i vitmålat trä. Utsida i trä och aluminium. Fönsterbänkar: Natursten i en grå/beige nyans. Garderober: Vita släta med rostfritt handtag. Sockel: Eklaserad trä. Golv: Klinker i badrum och wc. Klinker vid ytterdörr 33x33 cm i grått. Övriga utrymmen ekparkett. Invändig rumshöjd: 240 centimeter. Innerväggar: Släta och vitmålade i NCS 0502-Y.

Entré/hall
Vägg: Målad i vitt. Tak: Vitmålat, synliga skarvar betongelement.

Klädkammare
Vägg: Målad i vitt. Tak: Vitmålat, synliga skarvar betongelement. Övrigt: Hylla och klädstång.

Badrum med tvätt
Golv: Klinker 10x10 cm i grått. Vägg: Vitt kakel 20x30 cm med liggande rak sättning. Tak: Vitmålat. Övrigt: Vit golvstående toalettstol. Vitt tvättställ i porslin. Spegelskåp med belysning. Tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i mindre lägenheter). Bänkskiva i antracitgrå laminat ovan tvätt och vita väggskåp. Duschskena.

Wc
Golv: Klinker 10x10 cm i grått. Vägg: Vitt kakel 20x30 cm med liggande rak sättning. Tak: Vitmålat. Övrigt: Vit golvstående toalettstol. Vitt tvättställ i porslin. Spegelskåp med belysning.

Vardagsrum
Vägg: Målad i vitt. Tak: Vitmålat, synliga skarvar betongelement.

Sovrum/rum
Vägg: Målad i vitt. Tak: Vitmålat, synliga skarvar betongelement.

Kök/matplats
Vägg: Målad i vitt. Tak: Vitmålat, synliga skarvar betongelement. Övrigt: Vita skåpstommar med släta vita målade luckor. Skåp med takanslutning. Stänkskydd i vitt kakel 15 x 15 cm. Överskåp över kyl och frys. Bänkskiva i antracitgrå laminat. Underlimmad diskho. Spis, diskmaskin, fläkt, kyl och frys (kyl/frys i mindre lägenheter) i vitt. Förberett för mikro i väggskåp.

Balkong
Golv: Obehandlad betong. Övrigt: Balkongfront med pinnaräcken av aluminium.


POSTFACK OCH TIDNINGSKLÄMMA
I trapphuset finns postfack för post. Utanför varje lägenhetsdörr finns en tidningsklämma.

VENTILATION
Centralt FTX-aggregat.

VÄRME
Uppvärmning med gas. I lägenheterna finns radiatorer. Uppvärmningskostnaden ingår i månadsavgiften.

VATTEN
För varje lägenhet kommer en individuell mätare för varm- och kallvatten att installeras. Varmvatten debiteras efter förbrukning, kallvatten ingår i hyran.

EL
Nätleverantör är Eon. Varje lägenhet tecknar separat abonnemang.

CYKELFÖRVARING
Cykelförvaring finns utomhus i anslutning till fastigheten. Cykelförvaring möjlig inom eget förråd på våning 6.

DATA, TV OCH TELEFON
Triple-play via HSB Bolina, hastighet 250/250. TV-paket VILKET? Kostnaden på 169 kr/mån debiteras tillsammans med hyran.

FÖRRÅD
Samtliga lägenheter har ett förråd på vinden.

SOPHANTERING
Kärl för sop- och källsortering finns på gården.

PARKERING
Parkeringsplatser utomhus finns att hyra vid respektive fastighet.
OBS: LÄGENHETEN ÄR TILLGÄNGLIG REDAN 1/1-22!

Alla är välkomna att söka HSB Malmös hyreslägenheter, men de tilldelas i första hand dem som är medlemmar och bosparar hos HSB. Ni hittar mer info om vad det innebär att vara bosparare på https://www.hsb.se/malmo/bospar/sa-borjar-du.

Huset är helt rökfritt vilket innebär att rökning av alla sorter inte är tillåten. Detta gäller både i den egna lägenheten, balkongen samt i de gemensamma utrymmena.

Du har väl testat dina kunskaper på BoGuiden?!
Hur mycket kan du om dina rättigheter och skyldigheter som hyresgäst?
Du hittar den på hsb.se/malmo/boguiden, lycka till!

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 13 december 2021
Antal rum 2
Area 41,0 kvm
Våning 4
Hyra 7655 Kr/månad
Lägenhetsnummer 1301
Inflyttning 2022-03-01
Sista anmälningsdag: 2021-12-13
Kökstandard Diskmaskin, Kök
Hiss Ja
Badrumstandard Dusch
Standardhöjande åtgärder Säkerhetsdörr
Bredband Ja
Kabel-Tv Ja

Bilder

Intresseanmälan

Fyll i personnummer
HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. HSB behandlar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter HÄR.

Jag har läst om hur HSB behandlar personuppgifter.
INFORMATION OM PERSONUPPGIFTSBEHANDLINGAR

HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi informerar därför nedan om hur de personuppgifter du lämnat till oss ovan kommer att behandlas.

När vi skriver ”HSB” menar vi våra olika regionföreningar och bolag inom kooperationen.

Vem som är ansvarig för dina personuppgifter

HSB har hyresfastigheter i hela landet. Vilken regionförening och/eller vilket bolag som blir ansvarig för hur de personuppgifter du lämnat ovan behandlas (s.k. personuppgiftsansvarig) beror på vart i landet den fastighet du anmäler dig till ligger. Den personuppgiftsansvarige ska se till att gällande dataskyddslagstiftning följs. I det fall du blir erbjuden en bostadslägenhet hos en annan fastighetsägare via HSB-bosparpoäng kommer du teckna hyresavtal med den externa parten, denna part övertar därmed personuppgiftsansvaret inom ramen för hyresavtalet.

Vilka som tar del av uppgifterna

Utöver den regionförening/det bolag som är personuppgiftsansvarig kan dina personuppgifter komma att delas med andra regionföreningar och bolag inom HSB. Vi kan även komma att lämna ut personuppgifterna till externt anlitade mäklare och personuppgiftsbiträden, samt till externa hyresvärdar som tillhandahåller bostadslägenheter för HSB.

Vad vi använder uppgifterna till och hur länge de sparas

De personuppgifter du har lämnat ovan kommer att användas för de ändamål som beskrivs nedan:

  • Registrera dig som intressent till aktuell hyreslägenhet och för att kunna administrera din intresseanmälan. Laglig grund: Intresseavvägning Lagringstid: Uppgifterna sparas så länge din intresseanmälan kvarstår. Om du inte önskar kvarstå med din intresseanmälan så raderas dina personuppgifter för detta ändamål efter din begäran och vi raderar dina uppgifter när lägenheten har blivit uthyrd.
  • Ifall du tilldelas en bostadslägenhet av en extern hyresvärd kan lagring ske av personuppgifter hos HSB Stockholm. Laglig grund: intresseavvägning. Lagringstid: Uppgifterna sparas upp till 12 månader.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära ett registerutdrag på de personuppgifter som vi behandlar.

Du har också rätt att utan onödigt dröjsmål få dina personuppgifter rättade eller, under vissa förutsättningar, begränsade eller raderade.

Du har rätt att när som helst invända mot behandling av dina personuppgifter om den lagliga grunden för behandlingen utgörs av ett allmänintresse eller intresseavvägning.

För mer information om dina rättigheter och våra personuppgiftsbehandlingar hänvisar vi till respektive regionförenings personuppgiftspolicy samt de villkor för cookies som gäller för denna webbplats.

Anmäl intresse

Kontakt

Kund- och Medlemssupport
010-4423000,
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Fastighet Hököpinge 55:104

HSB Parkhusen är sex våningar höga och innehåller 31 lägenheter vardera.
Läs mer om fastigheten

Karta