Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Elektrovägen 4

Göteborg, Göteborg HSB Living Lab
Varje kluster består av sex lägenheter och en generös gemensamhetsyta. Samtliga lägenheter är på nästan 47 kubik, det vill säga 3,6 x 3,6 x 3,6 meter. De har alla ett eget pentry, toa och rymligt sovloft. I den gemensamma ytan som man delar med fem andra studenter/medlemmar finns dubbelkök, två badrum, vardagsrum och en balkong.
De boende har även tillgång till ett samverkansplan på bottenvåningen med gemensamhetsytor, olika delningsfunktioner som symaskin, utrustning för cykelmek och byteshörna för prylar, ett pingisbord med mera. I hyran ingår bredband, varm- och kallvatten, uppvärmning och el.
Fastigheten är byggt i moduler och står på tillfälligt bygglov i minst tio år. Därefter kan huset komma att monteras ned och flyttas. Alla lägenheter hyrs därför ut på korttidskontrakt även om det står tillsvidarekontrakt i annonsen.
För att bo i någon av HSB Living Labs arton studentlägenheter är grundkriteriet att man är student på Chalmers tekniska högskola eller Göteborgs universitet. Student som är bosparande medlem har chans till förtur.

De sökande som uppfyller studentkriterierna och har flest bosparpoäng kallas till visning. På visningen ges även information till den sökande om hur det är att bo i HSB Living Lab. Detta för att säkerställa att man verkligen förstår att man ska bo i ett forskningslaboratorium. I studentlägenheterna får man bo så länge man är student och är inskriven på Chalmers eller GU, dock max sex år.

Vid tecknande av avtal får du behålla dina bosparpoäng.

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 15 augusti 2022
Antal rum 1
Area 13,0 kvm
Våning 3
Hyra 5006 Kr/månad
Lägenhetsnummer 1304
Inflyttning 2022-10-01
Sista anmälningsdag: 2022-08-15
Hiss Ja
Balkong Nej

Bilder

Intresseanmälan

Kontakt

Medlemscenter
010-442 20 00,
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Den här bostaden ligger i fastigheten Johanneberg 31:9

Vill du bo i en unik och dynamisk miljö, där du får ett modernt boende och möjlighet att knyta kontakter med studenter, forskare och näringsliv? HSB Living Lab är ett flerbostadshus och en världsunik forskningsarena som stod färdig 2016. Fastigheten är ett tredje generationens levande labb där forskare och utvecklare testar innovationer inom teknik, energi, beteendevetenskap och arkitektur.
Läs mer om fastigheten

Karta

Anmäl intresse