Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Kaptensgatan 4

Linköping, T1
Alla är välkomna att söka lägenhet hos HSB Östergötland men våra medlemmar och bosparare i HSB har förtur till våra hyreslägenheter.

Om du blir erbjuden en lägenhet kommer vi att begära intyg som styrker din sysselsättning och inkomst per månad. Vi önskar även en skriftlig referens på hur du skött dig som hyresgäst hos din nuvarande hyresvärd. En kreditupplysning kommer att tas på dig som sökande innan du får skriva avtal på lägenheten.

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 09 december 2021
Antal rum 2
Area 53,5 kvm
Våning 0
Hyra 7531 Kr/månad
Lägenhetsnummer 45
Inflyttning 2022-03-01
Sista anmälningsdag: 2021-12-09
El El ingår i hyran
Standardhöjande åtgärder Förberedelse för Diskmaskin
El ingår i hyran Ja
Balkong Fransk
Badrumstandard Dusch
Hiss Ja

Bilder

Intresseanmälan

Kontakt

Kundsupport
010 - 442 40 00,
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Den här bostaden ligger i fastigheten Idrottslaget 1

Vår fastighet Idrottslaget 1 finns på Kaptensgatan 2-8 A-B i området T1. Husen är mellan två och fem våningar höga och har en trevlig innegård med grillplats och sittplatser. Lägenheterna (95 stycken) är från 1 till 2 rum och kök. Nästan alla lägenheter har franska balkonger. Bilparkering till fastigheten finns men är begränsad. I området finns dock allmänna parkeringar med avgift. Med den här fastigheten vänder vi oss i första hand till studenter och ungdomar.
Läs mer om fastigheten

Karta

Anmäl intresse