Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Klokergränd 4 A
Om objektet:
Premium lägenhet med egen uteplats. Värme, vatten, kabel-TV och sophämtning ingår i hyran. Hushållsel tillkommer. Hyran är 8067 kr/mån. Det tillkommer en avgift på 305 kr/mån för kabel-tv och bredband. Bilderna är endast exempelbilder på standarden i våra premiumlägenheter och inte från den aktuella lägenheten.

Trumbäcken Premium är lägenheter som totalrenoverats till nyproduktionsstandard. I en premiumlägenhet har du alltid ett modernt kök med inbyggd mikrovågsugn, spis med varmluftsugn och diskmaskin. Badrummet är också modernt och kan vara utrustat med golvvärme och tvätt utrustning. Vi installerar säkerhetsdörr mot trapphuset och nya innerdörrar. Alla väggar målas och nya parkettgolv eller vinylklick läggs i alla rum. Vi kallar det för ”nyproduktion i ett gammalt skal”. Hyran ligger på en nivå som är högre än de traditionella lägenheter vi erbjuder i koncepten Trumbäcken Bas och Medium men är väsentligt lägre än hyror i traditionell nyproduktion.

Vad krävs för att få hyra:
Hyresvärdens krav på ny hyresgäst:
- Fast inkomst 3 x större än hyran.
- En kreditupplysning kommer att tas innan du eventuellt blir kallad till visning.
- Inga betalningsanmärkningar
- Minst 18 år fyllda vid fördelningstillfället
- Den sökande får tacka nej till högst fem erbjudanden under en 6-månadersperiod. Tackar man nej 5 gånger blir man spärrad från att söka fler lägenheter under nästkommande 6 månader. Att inte svara på ett erbjudande är likställt med att tacka nej.
- Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek

Hur söker jag:
Om du är intresserad av den här lägenheten, bläddra ner lite till och fyll i ditt personnummer, klicka sedan på hjärteknappen. Har du en medsökande, skicka ett mail till kundservice.norr@hsb.se och skriv "medsökande lgh 9024-X-XXX” i ämnesraden. I mailet uppger du namn och personnummer på medsökande. Observera att den du anger som medsökande ska bo med dig i lägenheten.

Vad händer nu:
När sista ansökningsdag passerat påbörjar vi fördelningsarbetet så snart vi kan. Du kan följa din ansökan genom att logga in på Mitt HSB på hsb.se/norr. Under din profil kan du klicka i att du vill ha notifieringar och därmed få e-post när det sker någon förändring i din intresseanmälan. Se till att du har rätt telefonnummer och e-postadress angiven i Mitt HSB så att du inte missar någon viktig information.

Lägenheterna fördelas i första hand till bosparande medlemmar, desto högre bosparpoäng du har desto större chans att tilldelas lägenhet (observera att du även ska uppnå hyresvärdens krav).
I andrahand fördelas lägenheterna till medlemmar och i tredje hand till övriga sökanden. Vill du veta mer om bospar? Besök hsb.se/norr/bospar eller kontakta vår kundservice!

P-plats:
Kö finns till p-plats. Intresseanmälan till p-plats/carport sker via Mitt HSB i inloggat läge. Man kan registrera sig tidigast från det datum som hyresavtalet för lägenhet börjar gälla.

Information om området: www.trumbacken.se

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 10 december 2021
Antal rum 2
Area 68,5 kvm
Våning 0
Hyra 7992 Kr/månad
Lägenhetsnummer 65
Inflyttning 2022-01-01
Sista anmälningsdag: 2021-12-10
Badrumstandard Torktumlare, Badrum, Tvättmaskin
Kökstandard Diskmaskin
Balkong Balkong
Hiss Nej
Standardhöjande åtgärder Kyl, Säkerhetsdörr, Frys, Hällspis

Bilder

Intresseanmälan

Fyll i personnummer
HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. HSB behandlar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter HÄR.

Jag har läst om hur HSB behandlar personuppgifter.
INFORMATION OM PERSONUPPGIFTSBEHANDLINGAR

HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi informerar därför nedan om hur de personuppgifter du lämnat till oss ovan kommer att behandlas.

När vi skriver ”HSB” menar vi våra olika regionföreningar och bolag inom kooperationen.

Vem som är ansvarig för dina personuppgifter

HSB har hyresfastigheter i hela landet. Vilken regionförening och/eller vilket bolag som blir ansvarig för hur de personuppgifter du lämnat ovan behandlas (s.k. personuppgiftsansvarig) beror på vart i landet den fastighet du anmäler dig till ligger. Den personuppgiftsansvarige ska se till att gällande dataskyddslagstiftning följs. I det fall du blir erbjuden en bostadslägenhet hos en annan fastighetsägare via HSB-bosparpoäng kommer du teckna hyresavtal med den externa parten, denna part övertar därmed personuppgiftsansvaret inom ramen för hyresavtalet.

Vilka som tar del av uppgifterna

Utöver den regionförening/det bolag som är personuppgiftsansvarig kan dina personuppgifter komma att delas med andra regionföreningar och bolag inom HSB. Vi kan även komma att lämna ut personuppgifterna till externt anlitade mäklare och personuppgiftsbiträden, samt till externa hyresvärdar som tillhandahåller bostadslägenheter för HSB.

Vad vi använder uppgifterna till och hur länge de sparas

De personuppgifter du har lämnat ovan kommer att användas för de ändamål som beskrivs nedan:

  • Registrera dig som intressent till aktuell hyreslägenhet och för att kunna administrera din intresseanmälan. Laglig grund: Intresseavvägning Lagringstid: Uppgifterna sparas så länge din intresseanmälan kvarstår. Om du inte önskar kvarstå med din intresseanmälan så raderas dina personuppgifter för detta ändamål efter din begäran och vi raderar dina uppgifter när lägenheten har blivit uthyrd.
  • Ifall du tilldelas en bostadslägenhet av en extern hyresvärd kan lagring ske av personuppgifter hos HSB Stockholm. Laglig grund: intresseavvägning. Lagringstid: Uppgifterna sparas upp till 12 månader.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära ett registerutdrag på de personuppgifter som vi behandlar.

Du har också rätt att utan onödigt dröjsmål få dina personuppgifter rättade eller, under vissa förutsättningar, begränsade eller raderade.

Du har rätt att när som helst invända mot behandling av dina personuppgifter om den lagliga grunden för behandlingen utgörs av ett allmänintresse eller intresseavvägning.

För mer information om dina rättigheter och våra personuppgiftsbehandlingar hänvisar vi till respektive regionförenings personuppgiftspolicy samt de villkor för cookies som gäller för denna webbplats.

Anmäl intresse

Kontakt

HSB Norr
010-303 20 00,
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Fastighet Stadsön 1:828

HSB Norr förvaltar hyresrätter åt Trumbäcken Gammelstad KB cirka en mil utanför centrala Luleå.
Läs mer om fastigheten

Karta