Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Stockholmsvägen 47 B

Norrköping, Norr
Välkommen till denna tvåa! Köket är utrustat med diskmaskin, induktionsspis, kyl och frys. Fräscht badrum med kakel, klinker och duschplats.

Fastigheten har individuell mätning av Varmvatten och El, denna kostnad tillkommer utöver hyran.
Du har anmält intresse för ovanstående lägenheten och är nu en av dem som får erbjudande om att titta på lägenheten.
Kontakta nuvarande hyresgäst för att komma överens om dag och tid för visning. Observera att du måste vara fullt frisk för en fysisk visning. I annat fall kan du föreslå att du får bilder på lägenheten.
Kontaktuppgifter till nuvarande hyresgäst ser du här ovan.
När du varit och tittat på lägenheten är det viktigt att du tackar ja eller nej innan erbjudandetidens slutdatum. Tackar du ja till erbjudandet tackar du ja till lägenheten.
För att bli godkänd som hyresgäst måste du uppfylla HSBs gemensamma riktlinjer för hyresrätt:
• Du måste uppfylla HSBs krav på inkomst. Hyresgäst måste ha en bruttoinkomst minst tre gånger hyran och kunna styrka sin inkomst minst 6 månader framöver.
Om inkomsten inte riktigt står i proportion till hyran kan vi eventuellt godta en borgensman. Borgensmannen ska kunna uppvisa en bruttoinkomst minst fem gånger hyran.
• Du får inte ha några betalningsanmärkningar relaterade till boende. För andra betalningsanmärkningar sker en samlad bedömning.
• Du får endast ha ett stadigvarande boende.
• Du ska ha skött din relation till HSB Östra som hyresvärd.
Vid tilldelning av en hyresrätt kontrollerar HSB Östra bland annat personuppgifter, soliditetsförhållande och betalningsanmärkningar via en kreditupplysning. Vi kan även kontrollera referenser hos tidigare hyresvärd. Dessa uppgifter vill vi att du förbereder och har tillgängligt efter visningstiden.
• Aktuella arbetsgivarintyg eller motsvarande intyg som styrker er inkomst
• Antal personer som är tänkt att bo i lägenheten
• Eventuellt namn och kontaktuppgifter till medsökande
• Kontaktuppgifter till nuvarande hyresvärd
Det är viktigt att du har uppdaterat dina kontaktuppgifter i profilen i Mitt HSB med rätt e-postadress och telefonnummer.
Läs mer om vår personuppgiftspolicy på www.hsb.se/ostra/medlem/bostadsrattsforening/gdpr/personuppgiftspolicy/

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 13 december 2021
Antal rum 2
Area 51,0 kvm
Våning 2
Hyra 6590 Kr/månad
Lägenhetsnummer 8008
Inflyttning 2022-02-16
Sista anmälningsdag: 2021-12-13
Hiss Nej
Badrumstandard Badrum
Kökstandard Diskmaskin

Bilder

Intresseanmälan

Om fastigheten

Den här bostaden ligger i fastigheten Vävmästaren 21+22

HSB Östra har 33 hyreslägenheter på Stockholmsvägen 45-47 i Norrköping. Fastigheterna Vävmästaren 21 och 22 byggdes 1969 och genomgick en stor ansiktslyftning i början på 2010-talet samt stamrenoverades 2019. En gräsmatta med plats för umgänge finns på gården, liksom miljöhus och parkeringsplatser.
Läs mer om fastigheten

Karta

Anmäl intresse