Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ringvägen 37

Värnamo, Rörstorp
När du har anmält intresse till denna lägenhet kan du följa din ansökan genom att logga in på Mitt HSB, www.hsb.se. Under din profil kan du klicka i att du vill ha notifieringar och därmed få e-post när det sker någon förändring i din intresseanmälan.
Se till att du har rätt telefonnummer och e-postadress angiven i Mitt HSB så att du inte missar någon viktig information.

I samband med att man blir tilldelad en av våra hyresbostäder tas en sedvanlig kreditupplysning.
Fast inkomst är ett krav för att bli erbjuden lägenhet.
Alla är välkomna att söka HSB Götas hyreslägenheter, men de tilldelas i första hand dem som är medlemmar och bosparar hos HSB. Ni hittar mer info om vad det innebär att vara medlem och bosparare på www.hsb.se/gota.

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 13 februari 2022
Antal rum 3
Area 84,0 kvm
Våning 3
Hyra 7302 Kr/månad
Lägenhetsnummer 3231
Inflyttning 2022-03-01
Sista anmälningsdag: 2022-02-13
Balkong Ja
Hiss Nej
Kökstandard Diskmaskin
Badrumstandard Badrum

Bilder

Intresseanmälan

Kontakt

Kundtjänst
0771-101030, 0771-101030
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Den här bostaden ligger i fastigheten Svalörten 6

Bostadsområdet Svalörten ligger på Rörstorp i östra delen av Värnamo. Området byggdes under mitten av 1960-talet och består av 192 hyreslägenheter fördelat på 7 st trevåningshus. Lägenheternas storlek varierar från 1 rum och kök på 42 kvm till 4 rum och kök på 102 kvm. Svalörten har ett bra läge med närhet till affär, skola, dagis och vårdcentral. Grönområdet Skogsfållen ligger med 5 min promenadavstånd från Svalörten.
Läs mer om fastigheten

Karta

Anmäl intresse