Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Norralundsgatan 40
Fastigheten har individuell mätning av varmvatten och el, detta tillkommer utöver hyran.

Här trivs du som vill bo en bit utanför city i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med alla bekvämligheter i närheten.

Bra kommunikationer i form av spårvagnsförbindelser, där du på 10 minuter tar dig in till Norrköpings resecentrum och stadskärnan. Trevliga grönytor runt huset med sittbänkar.

Telia är leverantör för bredband.

Tidigare inflytt är möjlig enligt överenskommelse.

Välkommen med din intresseanmälan!
När du har anmält intresse för lägenheten kan du följa din ansökan genom att logga in på mitt HSB www.hsb.se/ostra Under din profil kan du klicka i att du vill ha notifieringar och därmed få e-post när det sker någon förändring i din intresseanmälan. Se till att du har rätt telefonnummer och e-postadress angiven i profilen så att du inte missar någon viktig information.
Du får tacka nej till högst tre erbjudanden under en månad. Tackar du nej tre gånger blir du spärrad från att söka fler lägenheter under sex månader. Blir du erbjuden en lägenhet och inte svarar likställs det med att du svarar nej.
Max antal samtidiga intresseanmälningar av en sökande: 3
Bosparande medlemmar och medlemmar har förtur.
Du kan hitta våra uthyrningsregler via följande länk: https://www.hsb.se/ostra/om-boende/vara-hyresratter/hsb-ostras-hyresfastigheter/
För att bli godkänd som hyresgäst måste du uppfylla HSBs gemensamma riktlinjer för hyresrätt:
• Du måste vara 18 år eller äldre.
• Du måste ha ett svenskt personnummer.
• Du måste uppfylla HSBs krav på inkomst. Hyresgäst måste ha en bruttoinkomst minst tre gånger hyran och kunna styrka sin inkomst minst 6 månader framöver.
Om inkomsten inte riktigt står i proportion till hyran kan vi eventuellt godta en borgensman. Borgensmannen ska kunna uppvisa en bruttoinkomst minst fem gånger hyran.
• Du får inte ha några betalningsanmärkningar relaterade till boende. För andra betalningsanmärkningar sker en samlad bedömning.
• Du får endast ha ett stadigvarande boende.
• Du ska ha skött din relation till HSB Östra som hyresvärd.
• Du ska på begäran kunna uppvisa referenser från tidigare hyresvärd.
Läs mer om vår personuppgiftspolicy på www.hsb.se/ostra/medlem/bostadsrattsforening/gdpr/personuppgiftspolicy/

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 11 december 2021
Antal rum 2
Area 58,0 kvm
Våning 3
Hyra 7447 Kr/månad
Lägenhetsnummer 8006
Inflyttning 2021-11-01
Sista anmälningsdag: 2021-12-11
Badrumstandard Badrum
Hiss Nej
Standardhöjande åtgärder Kyl/frys
WC 1
Kökstandard Kök
Lägenhetskategori Bostad
Bredband Nej
Kabel-Tv Ja
Balkong Nej

Bilder

Intresseanmälan

Fyll i personnummer
HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. HSB behandlar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter HÄR.

Jag har läst om hur HSB behandlar personuppgifter.
INFORMATION OM PERSONUPPGIFTSBEHANDLINGAR

HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi informerar därför nedan om hur de personuppgifter du lämnat till oss ovan kommer att behandlas.

När vi skriver ”HSB” menar vi våra olika regionföreningar och bolag inom kooperationen.

Vem som är ansvarig för dina personuppgifter

HSB har hyresfastigheter i hela landet. Vilken regionförening och/eller vilket bolag som blir ansvarig för hur de personuppgifter du lämnat ovan behandlas (s.k. personuppgiftsansvarig) beror på vart i landet den fastighet du anmäler dig till ligger. Den personuppgiftsansvarige ska se till att gällande dataskyddslagstiftning följs. I det fall du blir erbjuden en bostadslägenhet hos en annan fastighetsägare via HSB-bosparpoäng kommer du teckna hyresavtal med den externa parten, denna part övertar därmed personuppgiftsansvaret inom ramen för hyresavtalet.

Vilka som tar del av uppgifterna

Utöver den regionförening/det bolag som är personuppgiftsansvarig kan dina personuppgifter komma att delas med andra regionföreningar och bolag inom HSB. Vi kan även komma att lämna ut personuppgifterna till externt anlitade mäklare och personuppgiftsbiträden, samt till externa hyresvärdar som tillhandahåller bostadslägenheter för HSB.

Vad vi använder uppgifterna till och hur länge de sparas

De personuppgifter du har lämnat ovan kommer att användas för de ändamål som beskrivs nedan:

  • Registrera dig som intressent till aktuell hyreslägenhet och för att kunna administrera din intresseanmälan. Laglig grund: Intresseavvägning Lagringstid: Uppgifterna sparas så länge din intresseanmälan kvarstår. Om du inte önskar kvarstå med din intresseanmälan så raderas dina personuppgifter för detta ändamål efter din begäran och vi raderar dina uppgifter när lägenheten har blivit uthyrd.
  • Ifall du tilldelas en bostadslägenhet av en extern hyresvärd kan lagring ske av personuppgifter hos HSB Stockholm. Laglig grund: intresseavvägning. Lagringstid: Uppgifterna sparas upp till 12 månader.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära ett registerutdrag på de personuppgifter som vi behandlar.

Du har också rätt att utan onödigt dröjsmål få dina personuppgifter rättade eller, under vissa förutsättningar, begränsade eller raderade.

Du har rätt att när som helst invända mot behandling av dina personuppgifter om den lagliga grunden för behandlingen utgörs av ett allmänintresse eller intresseavvägning.

För mer information om dina rättigheter och våra personuppgiftsbehandlingar hänvisar vi till respektive regionförenings personuppgiftspolicy samt de villkor för cookies som gäller för denna webbplats.

Anmäl intresse

Om fastigheten

Fastighet Fläderbusken 8

HSB Östra har 24 hyreslägenheter på Norralundgatan 40-46 i Norrköping.
Läs mer om fastigheten

Karta