Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tolltorpsgatan 16

Borås, Tullen
När du har anmält intresse till denna lägenhet kan du följa din ansökan genom att logga in på Mitt HSB ( mitthsb.hsb.se ) Under din profil kan du klicka i att du vill ha notifieringar och därmed få e-post när det sker någon förändring i din intresseanmälan.

Se till att du har rätt telefonnummer och e-postadress angiven i HSB Portalen så att du inte missar någon viktig information.

I samband med att man blir tilldelad en av våra hyresbostäder tas en sedvanlig kreditupplysning.

Alla är välkomna att söka HSB Götas hyreslägenheter, men de tilldelas i första hand dem som är medlemmar och bosparar hos HSB. Fast inkomst är ett krav för att bli erbjuden lägenhet. Ni hittar mer info om vad det innebär att vara medlem och bosparare på www.hsb.se/gota.

Viktigt! Observera att du endast kan ha 2 st intresseanmälningar samtidigt på våra lägenheter.

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 17 december 2021
Antal rum 2
Area 75,0 kvm
Våning -1
Hyra 7803 Kr/månad
Lägenhetsnummer 2
Inflyttning 2022-03-01
Sista anmälningsdag: 2021-12-17
Balkong Ja
Hiss Ja

Bilder

Intresseanmälan

Kontakt

Kundtjänst
0771-101030, 0771-101030
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Den här bostaden ligger i fastigheten Enhörningen 140

På Tollstorpsgatan 16 på Tullen i Borås ligger denna fastighet som är byggd 1991 och innehåller 16 lägenheter. Det finns hiss i fastigheten. Flera av lägenheterna har ingång från loftgångar. Det finns en liten trädgård runt fastigheten.
Läs mer om fastigheten

Karta

Anmäl intresse