Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Signalgatan 7

Malmö, Västra Hamnen
Flaggskepparen 5 är en fastighet med 1-4 rumslägenheter med ett nytt patenterat byggsystem som i korthet blir ett av Sveriges mest energisnåla flerfamiljshus.
Två fyravåningshus med penthouse samt parkering under en upplyft gård. Gemensamt för passivhus är att de är välisolerade, mycket täta och att den friskluft som tas in passerar värmeväxlare för att värmas upp av den utgående luften. Endast under mycket kalla dagar behöver extra värme. Ytterväggarna är 50 cm tjocka och döljer alla ledningar samt en extra tjock isolering av stenull.

Rummen är ljusa och trivsamma av mycket modernt och tidsenligt snitt. Microlit-väv klär väggarna och ett parkett golv i bok genomgående förutom i hallen där det bryts av med klinker.
Standarden i köket och i det helkaklade badrummet är hög. Köket är i trä med svarta Husqvarna maskiner och bänken är i granit.
Telia levererar tripple-play till fastigheten vilket innebär digital-tv, 10 mbit bredband samt bredbandstelefoni.
Varje hus har var sin tvättstuga och det finns garage i källaren. Sopsortering i miljöhuset ut mot gatan.
I denna fastigheten har vi fördelningsmätning så uppvärmning och vatten och el debiteras separat. Det innebär att varje lägenhet har en egen värmefläkt/elpatron som utgör värmekälla i lägenheten (inget traditionellt uppvärmningssystem). Elpatronen belastar hushållselen.
Alla är välkomna att söka HSB Malmös hyreslägenheter, men de tilldelas i första hand dem som är medlemmar och bosparar hos HSB. Ni hittar mer info om vad det innebär att vara bosparare på https://www.hsb.se/malmo/bospar/sa-borjar-du.

Du har väl testat dina kunskaper på BoGuiden?!
Hur mycket kan du om dina rättigheter och skyldigheter som hyresgäst?
Du hittar den på hsb.se/malmo/boguiden, lycka till!

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 13 december 2021
Antal rum 3
Area 68,3 kvm
Våning 4
Hyra 10930 Kr/månad
Lägenhetsnummer 242
Inflyttning 2022-03-01
Sista anmälningsdag: 2021-12-13
Hiss Ja
Kabel-Tv Ja
Badrumstandard Dusch
Lägenhetskategori Bostad
Kökstandard Diskmaskin
Bredband Ja

Bilder

Intresseanmälan

Kontakt

Kund- och Medlemssupport
010-4423000,
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Den här bostaden ligger i fastigheten Flaggskepparen 5

Flaggskepparen 5 är HSB Malmös första och hittills enda sk Passivhus. Det är en fastighet med 1-4 rumslägenheter med ett nytt patenterat byggsystem som i korthet blir ett av Sveriges mest energisnåla flerfamiljshus.
Läs mer om fastigheten

Karta

Anmäl intresse