Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lilla Bangårdsgatan 7

Kristianstad, Vattenriket
Snart blir denna trevliga 3:a ledig! Belägen längst upp på våning 7 där du har en härlig inglasad balkong med spektakulär utsikt över Vattenriket.

Klinkergolv i hallen och parkett i resten. Helkaklat badrum med klinkergolv och dusch. Vackert trapphus. Välplanerad lägenhet med bra planlösning!

Tvättstuga finns på bottenvåningen.
Alla är välkomna att söka HSB Skånes hyreslägenheter, men de tilldelas i första hand dem som är medlemmar och bosparar hos HSB. Ni hittar mer info om vad det innebär att vara medlem och bosparare på www.hsb.se/skane/medlem


När du har anmält intresse till denna lägenhet kan du följa din ansökan genom att logga in på Mitt HSB www.hsb.se/skane. Under din profil kan du klicka i att du vill ha notifieringar och därmed få e-post när det sker någon förändring i din intresseanmälan. Se till att du har rätt telefonnummer och e-postadress angiven i profilen så att du inte missar någon viktig information.

Du får tacka nej till högst tre erbjudanden under en tolvmånadersperiod. Tackar du nej tre gånger blir du spärrad från att söka fler lägenheter under nästkommande sex månader. Blir du erbjuden en lägenhet och inte svarar likställs detta med att du svarar nej. Den dag du tackar Ja till en hyreslägenhet ska du kunna visa att inkomstkravet uppfylls. I annat fall går turen vidare till nästa intressent. Om inkomstkravet inte uppfylls sparas informationen under sex månader och först efter denna period kan du bli erbjuden en lägenhet med liknande hyra mot uppvisande av ändrad inkomst.

I samband med att man tilldelas ett lägenhetserbjudande tas en sedvanlig kreditupplysning. För att veta mer om hur HSB Skåne fördelar sina lediga hyreslägenheter, se mer information på vår hemsida www.hsb.se/skane/om-boende/vara-hyresratter. Här finns även vår hyrespolicy.

Vi kan tyvärr inte garantera en personlig lägenhetsvisning. Mer information ges vid eventuellt lägenhetserbjudande.

Kontakt:
hyresratt-skane@hsb.se / 046-210 84 77
Telefontid helgfria vardagar kl. 9.00–12.00

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 31 januari 2022
Antal rum 3
Area 97,0 kvm
Våning 7
Hyra 10882 Kr/månad
Lägenhetsnummer 106
Inflyttning 2022-03-01
Sista anmälningsdag: 2022-01-31
Hiss Ja
Balkong Inglasad

Bilder

Intresseanmälan

Kontakt

Kundtjänst
046-210 84 00,
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Den här bostaden ligger i fastigheten Kvarnen 25

Fastighet Kvarnen
Läs mer om fastigheten

Karta

Anmäl intresse