Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Trångsundsterrassen

Trångsundsterrassen

Trångsund, Huddinge
Bo i utmärkt pendlarläge med naturen runt hörnet
I HSB brf Trångsundsterrassen bor du nytt och bekvämt, endast ett stenkast från Trångsund station där du tar dig in till Södermalm på 15 minuter!
Här planerar vi välplanerade bostadsrätter med inredning och material av hög kvalitet, du väljer mellan färdiga inredningskoncept och våra många tillval. Eftersom hållbarhet står högt på vår agenda lägger vi vikt vid att bygga med hänsyn till miljön och klimatet, och därför projekterar vi alla våra nya hus så att de ska kunna certifieras som Miljöbyggnad.

På gångavstånd ligger Trångsund centrum där ICA Nära, apotek, Vårdcentral och ett antal restauranger finns. I närheten finns flertalet skolor och förskolor, närmast i centrum men också närmare Skogås finns grundskola och gymnasium.

I närområdet finns mysiga Sjöängen med utegym, grönområden samt badplats i anslutning till Drevviken. Även Trångsunds naturreservat ligger på nära avstånd.

Observera att projektet fortfarande är i planeringsskede. Det går därför inte att köpa lägenheter i projektet än och det finns ingen information om t ex lägenhetsstorlekar eller priser i dagsläget. Prisuppgifter och lägenhetsritningar kommer att finnas till den beräknande säljstarten. Vi uppdaterar projektet successivt med ny information. Anmäl ditt intresse redan nu så håller vi dig uppdaterad!

Medlemmar och bosparare har förtur till lägenheter vid säljstart. Är du inte redan medlem är det lätt att bli det. Läs mer på hsb.se/medlem eller hsb.se/bospara

Välkommen till nyproduktion i brf Trångsundsterrassen och en ny bostadsrätt i ett attraktivt pendlarläge i Trångsund!
Kommande projekt
InflyttEj fastställt
Antal bostäder125
Antal rum1 - 5 rum och kök

Bilder

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse