Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Kajen

2 rok, 45 kvm

Nacka, Telegrafberget
Välkommen till en fantastisk 2:a vid vattnet! Balkong, öppen planlösning, exklusiva material och påkostade designkoncept.
I HSB brf Kajen bygger vi 116 lägenheter, 1-5 rok, med direkt vattenkontakt och härlig sjöutsikt över Stockholms inlopp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med väl tilltagna fönster skapar ljusa och luftiga lägenheter.

Kök och badrum inreds med skåp, vitvaror och detaljer av hög kvalitet från kända leverantörer. Badrummen är helkaklade med ljusa vita väggar och klinkers i vackra gråtoner.
Maria Björkstrand
Kontakt
Maria Björkstrand
Mäklare, Svensk Nyproduktion
Till salu
InflyttningPreliminärt kvartal 4, 2022
GatuadressTelegrafvägen 40
Lägenhetsnummer002
Antal rum2 rum och kök
Våning1
Boarea45 kvm
Pris3.450.000 kr
Avgift2.719 kr/mån

Bilder

Planritning

Fantastisk 2 rok vid vattnet med exlusiva materialval

Mer info

Kontakt

Maria Björkstrand

Maria Björkstrand Mäklare, Svensk Nyproduktion

Om området

Omgivning

Telegrafberget ligger vid Halvkakssundet som skiljer Lidingö från Nacka och som är del av farleden in till Stockholm. Telegrafberget bjuder på en storslagen utsikt. Vid klart väder kan man se hela inloppet mot Stockholm och dess centrala delar samt Djurgården och Lidingö.

Kommunikation

Det går både buss och pendlingsbåt med regelbunden trafik till och från området. Buss till Slussen tar cirka 30 minuter och pendlingsbåt 83 tar ca 25 minuter till Slussen.

Service

Telegrafberget ligger endast två kilometer från Orminge centrum med mataffärer, apotek, vårdcentral samt ett flertal trevliga butiker och övrig service. För större shoppingutbud finns både Nacka Forum och Sickla köpkvarter en kort bilväg bort.
Pendlingsbåt från Telegrafberget

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse