Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Telegrafen

Telegrafen

Telegrafberget, Nacka
I HSB brf Telegrafen planerar HSB för nya skärdgårdsnära bostadsrätter på Telegrafberget!
Välkommen till Nackas nya skärgårdsläge! På Telegrafberget i Nacka kommer ett helt nytt bostadsområde att växa fram. Brf Telegrafen kommer att innehålla nyproducerade bostadsrätter med utsikt mot vattnet och Stockholms inlopp.

Här är livskvalitet i fokus, den uppenbara närheten till vattnet samt att hela området omgärdas att vackra naturområden för sköna löpturer eller promenader är bara några av de fantastiska värden som området erbjuder.

Då projektet fortfarande är i planeringsskede finns ingen information om exempelvis lägenhetsstorlekar och priser. Detta publiceras i samband med säljstarten. Vi uppdaterar projektet successivt med ny information.

Gör en intresseanmälan redan idag så får du inbjudan till säljstart när det är dags!


Läs mer om HSBs nyproduktion i Stockholm
Läs mer om HSBs nyproduktion i Nacka
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
HSB Bostad Försäljningsavdelningen
, HSB Bostad
Kommande projekt
InflyttEj fastställt
Antal bostäder65
Antal rum2 - 5 rum och kök
Boarea50 - 105 kvm

Bilder

Mer info

Kontakt

HSB Bostad Försäljningsavdelningen , HSB Bostad

Om området

Omgivning

Telegrafberget ligger vid Halvkakssundet som skiljer Lidingö från Nacka och som är del av farleden in till Stockholm. Telegrafberget bjuder på med en storslagen utsikt. Vid klart väder kan man se hela inloppet mot Stockholm och dess centrala delar samt Djurgården och Lidingö.

Kommunikation

Det går både buss och pendlingsbåt med regelbunden trafik till och från området. Buss till Slussen tar cirka 30 minuter och pendlingsbåt 83 tar ca 25 minuter till Slussen.

Service

Telegrafberget ligger endast två kilometer från Orminge centrum med mataffärer, apotek, vårdcentral samt ett flertal trevliga butiker och övrig service. För större shoppingutbud finns både Nacka Forum och Sickla köpkvarter en kort bilväg bort.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse