Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Tollare Strand

Tollare Strand

Nacka, Tollare

Tollares mest exklusiva läge

HSB har byggt fem hus med 115 lägenheter i ett soligt söderläge på kajen, precis intill Tollares härliga strandpromenad.
Balkong
Vattennära
Garage
Avslutat
Antal Bostäder115
Antal rum1 - 5 rum och kök
Boarea40,5 - 107,5 kvm
Pris2.375.000 - 6.600.000 kr
Avgift2.205 - 5.313 kr/mån

Bilder

Om området

Omgivning

Det nya bostadsområdet Tollare är beläget i sydvästra Boo i Nacka kommun. Området avgränsas av bebyggelse vid Sockenvägen i norr och mot Lännerstasundet i söder.
Här kommer det att finnas allt i från flerfamiljshus till villor och radhus. Det blir en modern boendemiljö precis intill vattnet där du inte har långt in till Stockholm city.
Vill du njuta av naturen finns Tollare naturreservat precis utanför porten med den fina strandpromenaden som en stor bonus! Nu planeras det även för en gångbro över till Mårtens Holme där du kan ta med picknickkorgen och blicka ut över de fina omgivningarna.

Kommunikation

Med bil tar du dig enkelt in till centrala Stockholm och Södermalm på ca 10 minuter. Det planeras för nya gång- och cykelvägar som knyter ihop Tollare med övriga Nacka.
Med buss tar du dig till Slussen på ca 20 minuter och härifrån tar du dig vidare in till Stockholms central via tunnelbanas röda och gröna linje på bara någon minut.

Service

Vid Tollare Torg pågår det just nu byggnation av närservice med t ex matbutik, café och gym med mera. Ytterliggare service finns vid Björknäs centrum som är beläget ungefär en kilometer bort.

Karta

Bostäder och priser

Antal rum

Boarea kvm

Högsta pris

Våning

Status

Status Antal rum Boarea Våning Pris Avgift Nr

Kontakt

Amanda Merio Mäklare, Svensk Nyproduktion

Amanda Merio

Välj bostad

Se, jämför och hitta ett boende som möter dina önskemål.

Är du nyfiken på det här projektet?

Hitta hem hos HSB

Sovrum inrett med jordnära färgtoner

Trygghet hela vägen

Varmt välkommen att hitta hem i någon av våra nybyggda bostäder över hela landet. Det som är extra speciellt med att köpa bostad hos HSB är tryggheten. De flesta aktörer lämnar fastigheten efter att bygget är klart, men HSB stannar kvar och förvaltar och ger stöd i styrelsearbetet i den nya bostadsrättsföreningen – allt för att du ska trivas och känna dig trygg med köpet av ditt nya hem.

Kvinna sitter med kaffekopp och tittar ut genom fönster

Det här kan du förvänta dig:

  • Fast pris – du slipper budgivning.
  • Bekvämlighet – inga renoveringar behövs i ditt nya hem.
  • Noga utvald inredning – stil och kvalitet som är hållbar över tid.
  • Kvalitet – du får ett boende med hållbar profil och ett sunt klimattänk.
  • Trygg ekonomi – vi har ekonomiska garantier och underhållsplaner.
  • Trygg brf – din bostadsrättsförening får stöd i styrelsearbete och förvaltning.
  • Förmåner – du och din brf får många erbjudanden genom ert medlemskap i HSB.

Köpa bostad av HSB – så funkar det

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Så gör du dina inredningsval

Symbol HSBs trygghetsförsäkring

Extra trygga bostadsköp

Skydda dig mot oförutsägbara händelser före och efter tillträdet med HSBs trygghetsförsäkring. Håll utkik efter symbolen – då vet du att den ingår utan extra kostnad i ditt bostadsköp.

Försäkringen sluts mellan köpare och HSB när köpeavtalet för din nya bostad skrivs och omfattar avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd.

Symbol spargris

Förtur till ditt nya hem

Bli bosparare idag för att få förtur till ditt bostadsköp hos HSB. Våra nybyggda bostäder erbjuds i första hand till våra bosparare och medlemmar. Lägenheterna erbjuds i turordning till dem som anmält intresse enligt några enkla regler:

1. Antal bosparpoäng.
2. HSB-medlemmar efter antal medlemsår.
3. Övriga intresserade.

Symbol hållbarhet, kretslopp

Hållbara bostäder

HSB bygger nya hem med stor hänsyn till miljö och klimat. Många av våra bostäder byggs enligt certifieringen Miljöbyggnad Silver. Det innebär att vi bygger bostäderna med så låg miljöbelastning som möjligt, god innemiljö med sunda material och att bostäderna planeras med högt ställda energikrav. I vissa bostadsprojekt tillämpar vi även miljömärkningen Svanen.