Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Idrottsparken radhusen

5 rok, 143,5 kvm

Nykvarn, Nykvarn
Gavelradhus om 143,5 kvm i tre plan! Här erbjuds öppna ytor på entréplan med kök, matplats samt vardagsrum och en lugnare övervåning med tre rejäla sovrum. På den tredje våningen finner du ett härligt ateljérum om ca 15 kvm med tillhörande takterrass, perfekt för dig som vill ha lite extra lyx i vardagen. Boka ditt radhus idag!

Beskrivning av bostaden

I HSB brf Idrottsparken är det lätt att känna sig hemma! I våra radhus erbjuds fantastiska hem i två eller tre plan, de större gavelhusen om 143,5 kvm och de mindre mittenhusen om 125 kvm. Gemensamt för de båda typerna är att du får en naturlig uppdelning mellan det sociala entréplanet och den lugna privata övervåningen. De större gavelhusen får dessutom en tredje våning med ateljérum om 15 kvm med takterrass, utformade för de speciella tillfällena när du vill unna dig lite extra vardagslyx. Bostäderna får öppna ytor på entréplan där kök, matplats och vardagsrum bjuder på naturliga samlingsplatser. Det öppna sambandet skiljs av en praktisk halvvägg. Köken är genomtänkta med praktisk förvaring och modern design. Diskmaskinen är stilrent integrerad och lådor och skåp har dämpning. Badrummen är stora, helkaklade och planerade med bra förvaring. På övervåningen är badrummet planerat för tvätt och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Skulle du hellre vilja ha tvättmöjligheter i badrummet på nedervåningen är det förberett för tvättpelare. Alla bostäder har praktiska förvaringslösningar med flexibel inredning i skjutdörrsgarderober, klädkammare samt förråd under trappa. Dessutom återfinns ett kallförråd vid uteplatsen på framsidan och ett mindre förvaringsutrymme vid den större uteplatsen på baksidan.Trädgårdstäppan på husets baksida anläggs med gräsmatta och lättskötta planteringar. De skiljs från grannen av en mindre häck. På övervåningen finns tre rejäla sovrum om 12 respektive 18 kvm. Bostadens master bedroom är inte bara stort och luftigt utan ger även utrymme för en skrivbordsdel eller för spjälsängen. Här ges också extra förvaringsmöjligheter via klädkammare. De två mindre sovrummen är 12 kvm stora och har förvaring via skjutdörrsgarderob samt separata garderober. .

Henrik Backman
Kontakt
Henrik Backman
Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Till salu
InflyttningPreliminärt hösten 2023
GatuadressDammstugevägen 3 F
Lägenhetsnummer81
Antal rum5 rum och kök
Våning0
Boarea143,5 kvm
Pris4.295.000 kr
Avgift6.056 kr/mån

Bilder

Mer info

Kontakt

Henrik Backman

Henrik Backman Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Ida Olheim

Ida Olheim Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Om området

Omgivning

Gamla idrottsplatsen ligger mellan gatorna Dammstugevägen och Gammeltorpsvägen ca 500 m från centrum. Närmsta granne är Folkets Park som är öppen under sommaren med caféverksamhet, konserter, barnteater och minigolf. I Nykvarn satsas det på skolor och på ett rikt föreningsliv för barn och ungdomar. Från brf Idrottsparken har du nära till flera grundskolor och förskolor, bland annat Gammeltorp och Tallbacken. Här finns någonting för alla som vill leva ett aktivt liv. Elljusspår, naturstigar, längdskidspår, utegym, gym, tennisklubb, padel center, klätterväggar, fotbollsplan, idrottsplats och golfbana.

Kommunikation

Från Nykvarn tar du dig enkelt ut på E4 och E20. Du har snabbtåg till Stockholm, Södertälje och Eskilstuna på under 30 minuter. Dessutom finns tre flygplatser på bekvämt avstånd.

Service

Ett stenkast från HSB brf Idrottsparken finns Nykvarns centrum med tågstation, restauranger, handel, apotek, postombud. frisör och tandläkare.

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse