Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Silverskatten

Lgh 50, 2 rok, 49 kvm

Sigtuna stadsängar, Sigtuna
Välkommen till en perfekt planerad 2:a om ca 49 kvm med fönster i två väderstreck. Balkong i söderläge. Separat förråd.
Välkommen till en perfekt planerad 2:a om ca 49 kvm med fönster i två väderstreck. Inredning av hög kvalitet.

Beskrivning av bostaden

HSB:s brf Silverskatten kommer bestå av 77 lägenheter i storlekar från 1-4 ROK. De flesta lägenheterna kommer att ha balkong eller uteplats. Husen byggs i varierade höjder mellan 3-5 våningar. Letar du efter något utöver det vanliga erbjuder vi även exklusiva vindsvåningar med väl tilltagen takhöjd och möblerbara loft. Under husen finns ett parkeringsgarage som du når från alla trapphus. Lägenheterna i Silverskatten har genomgående fina ljusinsläpp och sunda materialval. Vi har aktivt jobbat med planlösningar som är anpassningsbara för olika behov. Flertalet av lägenheterna är genomgående och har utsikt både mot gården och omgivande natur och gaturum. I kvarteret planeras ett antal vindslägenheter vilka får en helt unik karaktär med loft, stora takkupor och en generös rumshöjd. Kvarterets samlingspunkt blir den gröna gården med gemensamma uterum, entrébalkonger och växtbäddar. Kvarteret projekteras enligt kriterierna för Miljöbyggnad Silver.

Matilda Gotthold
Kontakt
Matilda Gotthold
Mäklare, Mäklarhuset
Till salu
Pris2.340.000 kr
Avgift2.976 kr/mån
Antal rum2 rum och kök
Boarea49 kvm
Våning0
Lägenhetsnummer50
GatuadressSilvergatan
InflyttningKvartal 2, 2023

Bilder

Planritning

Mer info

Kontakt

Matilda Gotthold

Matilda Gotthold Mäklare, Mäklarhuset

Om området

Omgivning

Sigtuna Stadsängar är ett nytt område intill Sigtunas gamla stadskärna med promenadavstånd till Mälaren och stora vackra skogsområden precis runt knuten. Upplev naturen på Stadsängarna genom skidspår, motionsspår, svampskogar och en MTB-bana. Vill du hellre röra på dig inomhus finns en stor padelhall samt ett gym med yogafokus. I Sigtuna Stadsängar finns både skola, Internationella Engelska skolan och förskola i Raoul Wallenbergs regi och välkomna barn och ungdomar. Från området till Arlanda flygplats tar det ca 15 minuter med bil och stadsdelen erbjuder nära pendlingsavstånd till både Uppsala (ca 35 km) och Stockholm (ca 45 km).

Kommunikation

Från området till Arlanda flygplats tar det ca 15 minuter med bil och stadsdelen erbjuder nära pendlingsavstånd till både Uppsala (ca 35 km) och Stockholm (ca 45 km)

Service

Redan idag är Sigtuna Stadsängar en högst levande stadsdel med både matvarubutik (Lidl), delikatessavdelning (Olssons), apotek, frisör, restauranger, tandläkare och vårdcentral.

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse