Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Silverskatten

Lgh 53, 3 rok, 77,5 kvm

Sigtuna stadsängar, Sigtuna
Välkommen till denna mysiga 3:a med egen uteplats om 16,5 kvm i härligt västerläge, separat kök och inredning av hög kvalitet. Garage i huset.
Välkommen till denna mysiga 3:a med egen uteplats om 16,5 kvm i härligt västerläge, separat kök och inredning av hög kvalitet. Garage i huset.
Erik Wennberg
Kontakt
Erik Wennberg
Mäklare, Fastighetsbyrån
Såld
Avgift5.133 kr/mån
Antal rum3 rum och kök
Boarea77,5 kvm
Våning0
Lägenhetsnummer53
GatuadressSkattsökargränd 4B

Bilder

Mer info

Kontakt

Erik Wennberg

Erik Wennberg Mäklare, Fastighetsbyrån

Om området

Omgivning

Sigtuna Stadsängar är ett nytt område intill Sigtunas gamla stadskärna med promenadavstånd till Mälaren och stora vackra skogsområden precis runt knuten. Upplev naturen på Stadsängarna genom skidspår, motionsspår, svampskogar och en MTB-bana. Vill du hellre röra på dig inomhus finns en stor padelhall samt ett gym med yogafokus. I Sigtuna Stadsängar finns både skola, Internationella Engelska skolan och förskola i Raoul Wallenbergs regi och välkomna barn och ungdomar. Från området till Arlanda flygplats tar det ca 15 minuter med bil och stadsdelen erbjuder nära pendlingsavstånd till både Uppsala (ca 35 km) och Stockholm (ca 45 km).

Kommunikation

Från området till Arlanda flygplats tar det ca 15 minuter med bil och stadsdelen erbjuder nära pendlingsavstånd till både Uppsala (ca 35 km) och Stockholm (ca 45 km).

Service

Redan idag är Sigtuna Stadsängar en högst levande stadsdel med både matvarubutik (Lidl), delikatessavdelning (Olssons), apotek, frisör, restauranger, tandläkare och vårdcentral.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.