Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
P1011268

Lgh 77, 1 rok, 52,5 kvm

Sigtuna stadsängar, Sigtuna
077
Avgiftsrabatt 20%! Ring för visning! Rymlig vindslägenhet om ca 52,5 kvm. Lägenheten har ett loft om ca 12 kvm som passar perfekt som sovrum. Hiss i huset, separat förråd och garage! Bilder från visningslägenheten (Lgh 52, 3:a, 87,5 kvm).

Just nu avgiftsrabatt
I brf Silverskatten erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 77 är 743kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.

Flytta till mysiga Sigtuna och den nya stadsdelen Sigtuna Stadsängar där HSB bygger brf Silverskatten. Projektet består av 77 ljusa och välplanerade bostadsrätter från 1-4 rok i ett centralt läge med bra pendlingsmöjligheter. En stor satsning har gjort på växtlighet, gröna tak och den gemensamma innergården som ger möjlighet till spring och lek för alla barn och sociala sammankomster mellan goda grannar, familj och vänner. Det har aldrig varit så enkelt att kombinera idyllisk landsbygd med närheten till storstaden.
bild på Erik Wennberg
Kontakt
Erik Wennberg
Mäklare, Fastighetsbyrån
Såld
Pris1.995.000 kr
Avgift3.713 kr/mån
Antal rum1 rum och Kök.
Boarea52,5 kvm
Våning4
Lägenhetsnummer77
GatuadressSkattsökargränd 8B

Bilder

Mer info

Kontakt

Mäklare, Fastighetsbyrån

Om området

Omgivning

Sigtuna Stadsängar är ett nytt område intill Sigtunas gamla stadskärna med promenadavstånd till Mälaren och stora vackra skogsområden precis runt knuten. Upplev naturen på Stadsängarna genom skidspår, motionsspår, svampskogar och en MTB-bana. Vill du hellre röra på dig inomhus finns en stor padelhall samt ett gym med yogafokus. I Sigtuna Stadsängar finns både skola, Internationella Engelska skolan och förskola i Raoul Wallenbergs regi och välkomna barn och ungdomar. Från området till Arlanda flygplats tar det ca 15 minuter med bil och stadsdelen erbjuder nära pendlingsavstånd till både Uppsala (ca 35 km) och Stockholm (ca 45 km).

Kommunikation

Från området till Arlanda flygplats tar det ca 15 minuter med bil och stadsdelen erbjuder nära pendlingsavstånd till både Uppsala (ca 35 km) och Stockholm (ca 45 km).

Service

Redan idag är Sigtuna Stadsängar en högst levande stadsdel med både matvarubutik (Lidl), delikatessavdelning (Olssons), apotek, frisör, restauranger, tandläkare och vårdcentral.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse