Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Dialogen

Dialogen

Stockholm, Telefonplan
Unika stadsradhus i nya kvarter vid Telefonplan!
Välkommen till Dialogen - Unika stadsradhus i nya kvarter vid Telefonplan!
Välkommen till HSB brf Dialogen! Här väljer du mellan spännande radhus med stadskaraktär eller urbana lägenheter bara några få t-banestopp från Södermalm och innerstaden.

Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av 12 stycken stadsradhus samt ett punkthus med 25 lägenheter. I radhusen erbjuds fantastiska hem i två plan. Här får du en naturlig uppdelning mellan den sociala nedervåningen och den lugna övervåningen. Bostadens sällskapsytor så som kök och vardagsrum kommer att finnas på nedervåningen medan sovrummen återfinns på det övre planet. Som en bonus får varje radhus en stor takterrass om ca 50 kvm med utekök, perfekt för sena sommarkvällar!

I punkthuset finns 25 stycken lägenheter i storlekarna 1-3 rok. Stora fönster skapar luftiga och ljusa rum. Lägenheterna blir yteffektiva med smarta öppna planlösningar, som gör att även lite mindre lägenheter känns stora. Det kommer även finnas ett garage under radhusen samt en lokal i punkthusets bottenplan.

Områdets vackra industriarkitektur från tidigt 40-tal har gett inspiration till gestaltningen av brf Dialogen, med bland annat ett sågtandat tak, ljus varmvit puts och plåtdetaljer i bronston. Punkthuset och radhusen knyts samman med sockel och puts i likartad ton, där radhusen får en egen identitet med varierande fasadkulörer.

Radhusens sågtandade tak kopplar inte enbart an till platsens historia utan skapar även bättre solläge för de privata, insynsskyddade takterrasserna. Det som varit viktigt för oss har varit att skapa stilren arkitektur med omsorg för funktion och detaljer säger arkitekten Magnus Stolth på Semrén & Månsson.

Läs mer om HSBs nyproduktion i Stockholm

Varmt välkommen att kontakta oss för bokning av privat visning.

Amanda Merio, Reg. Fastighetsmäklare,
Svensk Nyproduktion

amanda.merio@svensknyproduktion.se
0729733151

Läs mer på www.hsb.se/telefonplan
bild på Amanda Merio
Kontakt
Amanda Merio
Mäklare, Svensk Nyproduktion
Slutsålt
InflyttPrel. från Q4, 2022
Antal bostäder37
Antal rum1 - 4 rum och kök
Boarea34 - 126 kvm
Pris2.500.000 - 8.450.000 kr
Avgift2.153 - 6.291 kr/mån

Bostäder & priser

Antal rum

Boarea kvm

Högsta pris

Våning

Status

Status Antal rum Boarea Våning Pris Avgift Nr

Hitta rätt bostad

Använd vår bostadsväljare för att hitta lediga bostäder till salu. Jämför mellan olika bostäder och hitta det rätta boendet för dig.

Bilder

Kontakt

Amanda Merio

Amanda Merio Mäklare, Svensk Nyproduktion

Om området

Omgivning

Flytta till Telefonplan och lev mitt i Stockholms kreativa smältdegel där Ericssons gamla industrimiljö satt ett intressant avtryck i området. Det här är en spännande miljö med Konstfack runt hörnet och flera roliga och mysiga butiker, kaféer och restauranger i krokarna.

Karta

Upptäck fler projekt

Anmäl intresse