Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Växeln

Lgh 032, 2 rok, 52 kvm

Telefonplan, Stockholm
Lägenhetsritning 032
Med strålande söderläge på våning 6!
Högt belägen på våning 6 finner ni den perfekta bostaden för två! Här kan ni bo med strålande söderläge och härligt ljus.
Öppna sociala ytor, balkong i söder. Rofyllt sovrum med god förvaring.
Ta chansen att bo i en brf med takterrass, gemensam gårdsateljé samt med bara några minuters promenad till tunnelbanan.

Just nu avgiftsrabatt
I brf Växeln erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 032 är 753kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.

HSB brf Växeln - ett arkitektoniskt spännande hus i en kreativ och barnvänlig miljö som sjuder av kultur, konst och design.
Brf Växeln består av totalt 217 lägenheter på 1-5 rok i ett centralt läge vid Telefonplan, med bra kommunikationer och närhet till tunnelbanan. Lägenheterna erbjuds generösa ytor och volym för att ge en luftig och rymlig känsla.
Gemensamt erbjuds en grönskande gård som gränsar till den mysiga Teaterparken med sin unika amfiteater. På gården kommer en förskola att byggas samt en gemensamhetslokal i form av en ateljé med kök och uteplats.
Det kommer även att finnas en gemensam takterrass med kök för tillagning.
Daryoush Delfi
Kontakt
Daryoush Delfi
Mäklare, Svensk Nyproduktion
Till salu
Pris4.100.000 kr
Avgift3.766 kr/mån
Antal rum2 rum och kök
Boarea52 kvm
Våning6
Lägenhetsnummer032
GatuadressMobilgatan

Bilder

Mer info

Kontakt

Daryoush Delfi

Daryoush Delfi Mäklare, Svensk Nyproduktion

Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand Mäklare, Svensk Nyproduktion

Välkommen på visning

04 juni 2023 kl. 12:45 - 13:15

Välkommen på öppen visning på Tellusgatan i vår visningsbod!

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

Telefonplan är en intressant levande stadsdel som expanderat i snabb takt under senare år. Nu är mycket färdigbyggt och du har möjlighet att njuta av blandningen av industriellt historiska byggnader, kultur tillsammans med ny arkitektur. Här samsas boende med kreativa högskolor och företag. Det som utmärker Telefonplan mest av allt är kanske den konstnärliga högskolan Konstfack, som sedan 2004 huserar i Ericssons gamla fabriksbyggnader. Inom det kreativa fältet finns också den omåttliga populära skolan Hyper Island med utbildningar inom digitala medier. Granne med HSB brf Växeln ligger den fina Teaterparken med sin amfiteater. Här spelas det parkteater om sommaren. I Midsommarkransen, en liten bit bort, har du en spännande filmrepertoar på den gamla charmiga biografen Tellus. I Stockholm är man sällan långt från vattnet, och det gäller även vid Telefonplan. Sommartid packar du picknickkorgen och tar en promenad till någon av badplatserna i närheten. Bara någon dryg kilometer bort hittar du flera bad, finast är kanske klippbaden vid Vinterviken. Vintertid kan du bada och simträna i Västertorps simhall.

Kommunikation

Allt fler har upptäckt charmen och de många fördelarna med Telefonplan. Här bor du med tunnelbanan bara tio minuter från Södermalm och stan, samtidigt som du har ett bra utbud av service, kultur, nöjen, restauranger och kaféer där du bor.
Granne med amfiteater
5 min från Telefonplans tunnelbanestation

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse