Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Atomen

Atomen

Sundbyberg, Ursvik

HSB bygger parknära lägenheter med promenadavstånd till nya Ursviks torg, pendeltåg och t-bana!
Balkong
Garage
Uteplats
Slutsålt
Antal Bostäder64
Antal rum1 - 4 rum och kök
Boarea39,5 - 92 kvm
Pris2.500.000 - 4.990.000 kr
Avgift2.434 - 5.780 kr/mån

Bilder

Om området

Omgivning

Navet i området blir Ursviks torg i väster. Här kommer stadsbebyggelsen att bli tätare, med fler butiker, restauranger och andra typer av närservice. Tvärbanans Kistagren kommer att stanna vid två hållplatser i Ursvik när den kommer hit 2021, varav en vid torget.

Broar kommer att förbinda Ursvik med närområdena. Längs tvärbanan byggs en gång- och cykelbro i söder till Rissne och en motsvarande förbindelse i norr till Kista. I väster ska enligt planerna en bro för gång-, cykel- och busstrafik till Rinkeby öppnas när gator och kvarter på båda sidor är klara omkring 2021.

Ursvik är Sundbybergs enskilt största bostadssatsning och en av de största i Stockholms län. Utbyggnaden av området sker i etapper där vissa är färdiga, andra utvecklas nu och ytterligare några ligger längre fram i tiden.

Stadsbyggnadsprojektet i Ursvik påbörjades 2005 och ska enligt planerna vara färdigt omkring 2030, då närmare 20 000 invånare beräknas bo i området.

Ursvik är inte bara byggt med omtanke. Det är placerat med omtanke också, nära både stan och naturen. För många av de boende är naturen och de härliga rekreationsområdena i och omkring Igelbäckens naturreservat, en av Ursviks allra största fördelar. Oavsett om du vill promenera, springa, åka skidor eller cykla så har du kommit rätt.
För dig som vill träna inomhus finns både ett gym och Sveriges största parkourhall, Street Mentality. Här finns även lekplatser, den populära Aktivitetsparken, andra stadsparker och bollplaner och Ursviks idrottsklubb - Ursvik IK. I västra delen av Ursvik kommer det också att byggas en multihall för olika inomhusidrotter.

Kommunikation

Ursvik har ett suveränt läge, nära både naturen och stan. Idag nås området med kollektivtrafik i form av SL-bussar, och år 2021 kommer Tvärbanan hit. Det går bland annat buss från Ursvik till Hallonbergen och Sundbybergs station samt mot universitetet och Ulriksdals pendeltågsstation.

Service

Ursvik är utformat för att livet och vardagen ska vara lite enklare här. Därför finns det mesta du behöver i närheten. Inom några kilometers radie ligger även Mall of Scandinavia, Kista galleria, Bromma Blocks och Sundbybergs mysiga stadsdelscentrum. Det gör att du som bor i Ursvik har nära till både förstklassig shopping och ett brett utbud av restauranger, kaféer, biografer och många andra upplevelser.

I takt med att Ursvik utvecklas kommer antalet butiker, restauranger och andra serviceställen att öka markant. Framför allt vid Ursviks torg, som börjar byggas omkring 2019-2020, kommer mycket service att erbjudas. Här planeras för en större livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek och mycket mer.

Behoven och önskemålen gällande förskolor och skolor ser olika ut för olika familjer, och därför finns det flera alternativ att välja på, både i Ursvik och närområdet. I takt med att stadsdelen växer och barnen blir fler, planeras också för nya alternativ, så att Ursvik även framöver kommer att vara
ett riktigt barnvänligt område i Norrort.

Av grundskolorna finns t.ex. Kymlingeskolan, Ursviksskolan och Älvkvarnsskolan. Läs mer på: www.sundbyberg.se/forskola-utbildning

Karta

Kontakt

Fredrik Björkstrand Reg. fastighetsmäklare, Svensk Nyproduktion

Fredrik Björkstrand

Välj bostad

Se, jämför och hitta ett boende som möter dina önskemål.

Hitta hem hos HSB

Sovrum inrett med jordnära färgtoner

Trygghet hela vägen

Varmt välkommen att hitta hem i någon av våra nybyggda bostäder över hela landet. Det som är extra speciellt med att köpa bostad hos HSB är tryggheten. De flesta aktörer lämnar fastigheten efter att bygget är klart, men HSB stannar kvar och förvaltar och ger stöd i styrelsearbetet i den nya bostadsrättsföreningen – allt för att du ska trivas och känna dig trygg med köpet av ditt nya hem.

Kvinna sitter med kaffekopp och tittar ut genom fönster

Det här kan du förvänta dig:

  • Fast pris – du slipper budgivning.
  • Bekvämlighet – inga renoveringar behövs i ditt nya hem.
  • Noga utvald inredning – stil och kvalitet som är hållbar över tid.
  • Kvalitet – du får ett boende med hållbar profil och ett sunt klimattänk.
  • Trygg ekonomi – vi har ekonomiska garantier och underhållsplaner.
  • Trygg brf – din bostadsrättsförening får stöd i styrelsearbete och förvaltning.
  • Förmåner – du och din brf får många erbjudanden genom ert medlemskap i HSB.

Köpa bostad av HSB – så funkar det

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Så gör du dina inredningsval

Symbol HSBs trygghetsförsäkring

Extra trygga bostadsköp

Skydda dig mot oförutsägbara händelser före och efter tillträdet med HSBs trygghetsförsäkring. Håll utkik efter symbolen – då vet du att den ingår utan extra kostnad i ditt bostadsköp.

Försäkringen sluts mellan köpare och HSB när köpeavtalet för din nya bostad skrivs och omfattar avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd.

Symbol spargris

Förtur till ditt nya hem

Bli bosparare idag för att få förtur till ditt bostadsköp hos HSB. Våra nybyggda bostäder erbjuds i första hand till våra bosparare och medlemmar. Lägenheterna erbjuds i turordning till dem som anmält intresse enligt några enkla regler:

1. Antal bosparpoäng.
2. HSB-medlemmar efter antal medlemsår.
3. Övriga intresserade.

Symbol hållbarhet, kretslopp

Hållbara bostäder

HSB bygger nya hem med stor hänsyn till miljö och klimat. Många av våra bostäder byggs enligt certifieringen Miljöbyggnad Silver. Det innebär att vi bygger bostäderna med så låg miljöbelastning som möjligt, god innemiljö med sunda material och att bostäderna planeras med högt ställda energikrav. I vissa bostadsprojekt tillämpar vi även miljömärkningen Svanen.