Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
HSB_trendbild_vardagsrum_21.3_low

Lgh 13, 4 rok, 101 kvm

Norra Luthagen, Uppsala
Helinglasad balkong!, två badrum och gott om förvaring!

Högst upp i huset med helinglasd balkong i soligt syd/västläge finner du denna rymliga fyra. Trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt ugn och mikro i högskåp. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla, klädstång, linedel, städskåpsinredning och en smart lösning för källsortering. Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas. I badrummet finns även separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Wc/dusch får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. En fast glasvägg samt en öppningsbar duschvägg i glas. För specifik inredning, se under dokument.

bild på Jenny Olofsson
Kontakt
Jenny Olofsson
Mäklare, Mäklarhuset
Såld
Pris3.795.000 kr
Avgift6.980 kr/mån
Antal rum4 rum och Kök.
Boarea101 kvm
Våning5
Lägenhetsnummer13
GatuadressGimogatan 3A

Planritning

Entréhallen har klinkergolv och ytterdörren är en säkerhetsdörr. I hallen finns förvaring i skjutdörrsgarderob från golv till tak som utrustas med hylla, klädstång, städskåpsinredning, samt en smart lösning för källsortering. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong. Köket är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt ugn och mikro i högskåp. Köksinredningen kommer från Vedum med fullutdragslådor med dämpning som standard, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva och LED-spotlights som belysning under överskåp. Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas. I badrummet finns även separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Wc/dusch får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. En fast glasvägg samt en öppningsbar duschvägg i glas. Sovrummet ligger i anslutning till köket och har en skjutdörrsgarderob med hylla och klädstång. Sovrummet har en skjutdörrsgarderob som utrustas med hylla, klädstång samt linnedel. Fönster mot den trevliga innergården. Sovrummet har en skjutdörrsgarderob som utrustas med hylla och klädstång. Fönster mot innergården.

Galleri

Mer info

Kontakt

Jenny Olofsson

Jenny Olofsson Mäklare, Mäklarhuset

AnnaSara Sundqvist Wolf

AnnaSara Sundqvist Wolf Mäklare, Mäklarhuset

Välkommen på visning

07 augusti 2024

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

14 augusti 2024

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

21 augusti 2024

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

28 augusti 2024

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

Brf Normann ligger i Norra Luthagen, en av Uppsalas mest växande och spännande stadsdelar. Området har ett lugnt och trivsamt läge med närhet till både centrum och service, men också till grönområden och den vackra Fyrisån.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse