Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
HSB_trendbild_vardagsrum_21.3_low

Lgh 92, 5 rok, 119 kvm

Norra Luthagen, Uppsala
Två balkonger
Ljus hörnlägenhet högst upp i huset med fönster i 3 väderstreck! Dubbla balkonger, gott om förvaring i dressingroom och skjutdörrsgarderober.
Här hittar du lägenheter för livets alla faser; när du flyttar hemifrån eller kanske ihop för första gången, när du behöver plats för barnen eller när du kort och gott tröttnat på villalivet. Här bor du nybyggt, bekvämt och i mycket bra läge - nära både service, kommunikationer och Fyrisån.
bild på Jenny Olofsson
Kontakt
Jenny Olofsson
Mäklare, Mäklarhuset
Såld
Pris4.750.000 kr
Avgift8.169 kr/mån
Antal rum5 rum och Kök.
Boarea119 kvm
Våning6
Lägenhetsnummer92
GatuadressFyrisvallsgatan 18 B

Planritning

Entréhallen har klinkergolv och ytterdörren är en säkerhetsdörr. I hallen finns förvaring i skjutdörrsgarderob med hylla och klädstång samt en smart lösning för källsortering. Bad och wc/dusch ligger i anslutning till hallen.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong. Fönster i två väderstreck. Köket är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt ugn och mikro i högskåp. Köksinredningen kommer från Vedum med fullutdragslådor med dämpning som standard, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva och LED-spotlights som belysning under överskåp.

Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför.

Wc/dusch får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. En fast glasvägg samt en öppningsbar duschvägg i glas.

Sovrum 1 har ett dressingroom.

Sovrum 2 har ett härligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck.

Sovrum 3 är rymligt med skjutdörrsgarderob utrustat med hylla och klädstång samt städskåpsinredning. Utgång till balkong som vätter mot den trevliga innergården.

Sovrum 4 är mycket rymligt och har ett generöst dressingroom om 6 kvm.

Galleri

Mer info

Kontakt

Jenny Olofsson

Jenny Olofsson Mäklare, Mäklarhuset

AnnaSara Sundqvist Wolf

AnnaSara Sundqvist Wolf Mäklare, Mäklarhuset

Välkommen på visning

07 augusti 2024

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

14 augusti 2024

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

21 augusti 2024

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

28 augusti 2024

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

Brf Normann ligger i Norra Luthagen, en av Uppsalas mest växande och spännande stadsdelar. Området har ett lugnt och trivsamt läge med närhet till både centrum och service, men också till grönområden och den vackra Fyrisån.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse