Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Åsmyrsbrinken

Åsmyrsbrinken

Forshaga, Åsmyren
På Åsmyren i Forshaga planerar HSB nu för en ny bostadsrättsförening med 32 lägenheter som kommer erbjuda nya vyer över Klarälven.
Husen byggs i fyra våningar och många lägenheter kommer att få härlig utsikt mot både älven och de gröna omgivningarna.
Bostäderna erbjuds i form av 2 rok och 3 rok i olika utföranden och storlekar. Här bor man bekvämt med nyproduktionens alla fördelar och självklart hiss.
Säljstart planeras under hösten 2022 och inflyttning till slutet av 2024.

HSBs nyproduktion erbjuds alltid i första hand till bosparare och medlemmar som har möjlighet till förtur vid säljstart.
Bli bosparare redan idag för att få möjlighet att bli en av dem som får chansen att välja med förtur när försäljningen påbörjas.
Läs mer om hur bosparandet fungerar på hsb.se/bospara där du även enkelt kan bli medlem och börja bospara.

Intresseanmäl dig redan nu för att ta del av kommande information om projektet och inbjudan till säljstart när det är dags!
HSBs Trygghetsförsäkring ingår i köpet när du tecknar avtal för en bostad i brf Åsmyrsbrinken, den gör ditt köp ännu lite tryggare - läs gärna mer om vad som ingår i den under "Dokument".
bild på Adam Hertzberg
Kontakt
Adam Hertzberg
Mäklare, Bjurfors
Kommande projekt
InflyttPreliminärt under 2024
Antal bostäder32
Antal rum2 - 3 rum och kök
Boarea60 - 74 kvm
Pris0 - 0 kr
Avgift0 - 0 kr/mån

Bilder

Mer info

Kontakt

Adam Hertzberg

Adam Hertzberg Mäklare, Bjurfors

Om området

Omgivning

Åsmyren ligger naturskönt med älven i blickfånget och fina promenadstråk runt knuten. Samtidigt är det endast en kort promenad in till Forshaga centrum.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Anmäl intresse