Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Jakobsbergsskogen 2

Lgh 09, 3 rok, 77,5 kvm

Jakobsberg, Karlstad
3 rok, 77,5 kvm
Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka tid för visning! Inflyttningsklart!
Två trappor upp på Knud Dahls gata 20 finner vi denna trerumslägenhet om 77.5 kvm. En trivsam lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp! Från köket når man den inglasade balkongen som är ca 12,5 kvm. Gott om förvaringsutrymmen i form av skjutdörrsgarderober med inredning från Elfa i både hall och de båda sovrummen - dessutom finns en rymlig klädkammare.
HALL
Hallen har ett antracitgrått klinkergolv. Vidare in i lägenheten ligger ett vitpigmenterat ekparkettgolv från Kährs. Skjutdörrsgarderoben har dörrar med spegelglas och är utrustade med mjukstängning. Liksom alla skjutdörrsgarderoberna i lägenheten är garderobsinredningen från Elfa, här i hallen finns en avskild del med städskåpsinredning, klädstång med hylla och meshbackar för källsortering.
Från hallen nås även klädkammaren som är ca 2,5 kvm och även här är det inredning från Elfa med hylla och klädstång. Liksom alla Elfa-system är det enkelt att bygga vidare utifrån sina egna behov, med all tänkbar garderobsinredning som kan kombineras i det oändliga med backar i olika utförande, hyllor och speciallösningar för till exempel skoförvaring eller upphängning av byxor!
KÖK/VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, den inglasade balkongen om drygt 12 kvm nås från köket. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, separat kyl och frys samt ugn och mikro i praktisk arbetshöjd i högskåp. Vita släta skåpsluckor med handtag i rostfritt kombineras här med ett vitt, blankt kakel som bryter av fint mot den ekmönstrade bänkskivan. Köksinredningen kommer från Vedum och har fullutdragslådor med dämpning, karusellskåp i hörnskåpet, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva och LED-spotlights som belysning under överskåp.
BADRUM
Badrummet har klinkergolv i antracit och vitt, matt kakel. Tvättställ med kommod från Vedum i modellen Free, vita lådfronter och handtag i rostfritt. Spegelskåp med LED-belysning. Duschen har rundade väggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet har även handdukstork.
SOVRUM
Det större sovrummet är ca 14 kvm. Skjutdörrsgarderob inredd med hylla, klädstång och en linnedel med trådkorgar.
Det andra sovrummet är ca 10 kvm och även här finns en skjutdörrsgarderob inredd med hylla, klädstång.

Brf Jakobsbergsskogen 2 har ett naturnära läge med många sköna fördelar. Här kan du leva ett aktivt liv med både golf och motionsspår på promenadavstånd. Välplanerade, öppna planlösningar med goda förvaringsmöjligheter gör boendet bekvämt. De flesta balkongerna är inglasade och bjuder in till umgänge och avkoppling. Solpaneler på taket bidrar till lägre driftskostnader och ett mer klimatsmart boende. Här kommer du trivas lika bra i dag, i morgon och många år framöver.
Adam Hertzberg
Kontakt
Adam Hertzberg
Mäklare, Bjurfors
Till salu
Pris2.250.000 kr
Avgift6.207 kr/mån
Antal rum3 rum och kök
Boarea77,5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer09
GatuadressKnud Dahls gata 20

Bilder

Mer info

Kontakt

Adam Hertzberg

Adam Hertzberg Mäklare, Bjurfors

Välkommen på visning

10 oktober 2023 kl. 17:00 - 18:00

Ring gärna för bokning och mer information! Varmt välkommen!

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

- Jakobsberg Karlstads nya stadsdel HSB Jakobsbergsskogen 2 är en del av den första etappen i Karlstads nya stadsdel Jakobsberg. Kommunens plan för området är att den skall bli en - en grön stadsdel för en hållbar framtid. Den nya stadsdelen omfattar bostäder, service, handel, skola och förskolor, torg liksom parker, natur och rekreationsområden. - Mariebergsskogen Lillskogen är Mariebergsskogens djurpark. Här finns kor, hästar, grisar och många fler djur. Lillskogen är öppen dagligen, året om och det är fri entré. Naturum Värmland har över 100 000 besök per år. Här arrangeras tipspromenad, naturvandringar, skattjakter och temadagar som äppeldagar, geologins dag och vilda blommors dag. Det erbjuds guidningar och om utställningslokalen Skogsstjärnan är ledig kan du boka lokalen för möten. I en timrad stuga från tidigt 1800-tal kan du koppla av i gammaldags miljö. På uteserveringen i kafét spikgården får du en lantlig känsla nära djuren och en riktigt mysig fika. Det finns olika trädgårdar, lekträdgården med klättertorn, rutschkanor och hängbroar. Musikträdgården med bambuplantor. Uppe på höjden av parken ligger restaurang Terrassen med utsikt över både vattnet i Vänerviken och parken. - Sommarro Golfbana Karlstads mest centrala golfbana ca 3 km från Karlstad centrum. Här finns 2 golfbanor, en 12-håls utmanande Inland Links-bana samt en 9-håls Pay and Play bana för alla. Tillsammans med övningsområde och range välkomnar banan alla oavsett om man provat golf förut eller inte.

Kommunikation

Området ligger ca 3 km från Karlstad centrum. Lokaltrafik finns lätt tillgängligt. Med cykel tar det ca 10 min och går man tar det drygt 30 min.

Service

Mataffär ligger ca 1,5 km från området.
Omgivning
Omgivning

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse