Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Jakobsbergsskogen 2

Lgh 44, 2 rok, 61,5 kvm

Jakobsberg, Karlstad
Inflyttningsklart med flexibelt tillträde! Ring eller maila för mer information och visning!
Två trappor upp på Johan Richters gata 17 finner vi denna mycket ljusa tvårumslägenhet om 61,5 kvm. Öppen planlösning där den stora inglasade balkongen om 14 kvm blir en förlängning av de sociala ytorna under de varmare delarna av året. Bra förvaringsutrymmen med en rejäl skjutdörrsgarderob i sovrummet och en rymlig klädkammare.

HALL
Hallen har ett grått klinkergolv, vidare i lägenheten ligger en vitpigmenterad ekparkett från Kährs. Från hallen når man klädkammaren som är ca 3 kvm och inredd med förvaringssystem från Elfa med hylla, klädstång, avskilt städskåp och meshbackar för källsortering.


KÖK/VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys (rostfritt utförande) samt ugn och mikro i praktisk arbetshöjd i högskåp. Vita, släta skåpsluckor med knoppar i krom kombineras med kakel i blankt beige. Köksinredningen kommer från Vedum och har fullutdragslådor med dämpning, karusellskåp i hörnskåpet, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva (Vedums Marfil Cream) och LED-spotlights som belysning under överskåp.


BADRUM
Badrummet är ljust med ett vitgrått klinker och stora vitgrå klinkerplattor. Tvättställ med kommod från Vedum i modellen Free med vita lådfronter. Spegelskåp med LED-belysning. Duschen har väggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet har även handdukstork och komfortgolvvärme.

SOVRUM
Sovrummet är rymligt med sina ca 14,5 kvm. Rymlig skjutdörrsgarderob från golv till tak inredd med hylla, klädstång och en linnedel med trådbackar. Liksom alla Elfa-system är det enkelt att bygga vidare utifrån sina egna behov, med all tänkbar garderobsinredning som kan kombineras i det oändliga med backar i olika utförande, hyllor och speciallösningar för till exempel skoförvaring eller upphängning av byxor!Brf Jakobsbergsskogen 2 har ett naturnära läge med många sköna fördelar. Här kan du leva ett aktivt liv med både golf och motionsspår på promenadavstånd. Välplanerade, öppna planlösningar med goda förvaringsmöjligheter gör boendet bekvämt. De flesta balkongerna är inglasade och bjuder in till umgänge och avkoppling. Solpaneler på taket bidrar till lägre driftskostnader och ett mer klimatsmart boende. Här kommer du trivas lika bra i dag, i morgon och många år framöver.
Adam Hertzberg
Kontakt
Adam Hertzberg
Mäklare, Bjurfors
Till salu
Pris1.800.000 kr
Avgift5.083 kr/mån
Antal rum2 rum och kök
Boarea61,5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer44
GatuadressJohan Richters gata 17

Bilder

Mer info

Kontakt

Adam Hertzberg

Adam Hertzberg Mäklare, Bjurfors

Välkommen på visning

10 oktober 2023 kl. 17:00 - 18:00

Ring gärna för bokning och mer information! Varmt välkommen!

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

- Jakobsberg Karlstads nya stadsdel HSB Jakobsbergsskogen 2 är en del av den första etappen i Karlstads nya stadsdel Jakobsberg. Kommunens plan för området är att den skall bli en - en grön stadsdel för en hållbar framtid. Den nya stadsdelen omfattar bostäder, service, handel, skola och förskolor, torg liksom parker, natur och rekreationsområden. - Mariebergsskogen Lillskogen är Mariebergsskogens djurpark. Här finns kor, hästar, grisar och många fler djur. Lillskogen är öppen dagligen, året om och det är fri entré. Naturum Värmland har över 100 000 besök per år. Här arrangeras tipspromenad, naturvandringar, skattjakter och temadagar som äppeldagar, geologins dag och vilda blommors dag. Det erbjuds guidningar och om utställningslokalen Skogsstjärnan är ledig kan du boka lokalen för möten. I en timrad stuga från tidigt 1800-tal kan du koppla av i gammaldags miljö. På uteserveringen i kafét spikgården får du en lantlig känsla nära djuren och en riktigt mysig fika. Det finns olika trädgårdar, lekträdgården med klättertorn, rutschkanor och hängbroar. Musikträdgården med bambuplantor. Uppe på höjden av parken ligger restaurang Terrassen med utsikt över både vattnet i Vänerviken och parken. - Sommarro Golfbana Karlstads mest centrala golfbana ca 3 km från Karlstad centrum. Här finns 2 golfbanor, en 12-håls utmanande Inland Links-bana samt en 9-håls Pay and Play bana för alla. Tillsammans med övningsområde och range välkomnar banan alla oavsett om man provat golf förut eller inte.

Kommunikation

Området ligger ca 3 km från Karlstad centrum. Lokaltrafik finns lätt tillgängligt. Med cykel tar det ca 10 min och går man tar det drygt 30 min.

Service

Mataffär ligger ca 1,5 km från området.
Omgivning
Omgivning

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse