Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Polaris

Polaris

Skellefteå, Centrum
Centralt och nybyggt, granne med Sara kulturhus
Välkommen att anmäla ditt intresse för våra kommande bostadsrätter mitt i Skellefteå!
Bostäderna är under utveckling och allt infomaterial kommer att publiceras i samband med säljstarten (preliminärt beräknad till vintern 2022/2023).

HSB brf Polaris får ett attraktivt läge, mitt i stan, strax intill Stora torget och granne med Sara kulturhus. Här planerar vi att bygga bostadsrättslägenheter fördelade på två hus om 10 våningar, som förbinds med en skyddad upphöjd gård. Det ena huset vetter mot Kanalgatan, det andra mot Torggatan. Föreningen rymmer totalt 104 lägenheter om 1-4 rum och kök med öppen planlösning.

Flertalet lägenheter har insynsskyddad balkong i söderläge. Balkongerna ger möjlighet till attraktiva "extrarum" som du har glädje av under stora delar av året. Där finns gott om plats att inreda med bekväma möbler, utomhusmattor och allt det där andra som sätter sista touchen; gröna växter, lyktor och plädar.

Gemensamma ytor
Brf Polaris får flera gemensamma ytor som blir en fin bonus för dig som flyttar hit. Utomhus finns skyddade gårdar med sittytor, lekplats och grönskande planteringar. Inomhus planeras ett gemensamt övernattningsrum/styrelserum, perfekt när du har långväga övernattande gäster eller behöver en möteslokal.

Hiss och underbyggt garage
Boende får tillgång till både hiss och parkeringsgarage i det egna huset. Många platser förbereds som laddplatser för dig som har elbil. Bilen kommer säkert ofta att förbli parkerad med tanke på hur nära det är till stans generösa utbud av restauranger, cafeer, biografer, teatrar och shopping.

HSBs trygghetsförsäkring ingår i köpet
Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt bostadsköp och har därför skapat HSB Trygghetsförsäkring. Det innebär att du är skyddad från oförutsägbara händelser tack vare avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd. I pdf:en (se rubriken "Dokument" kan du läsa mer om fördelarna med HSBs trygghetsförsäkring.

Förtur till ditt nya hem
Ett tips, som bosparare hos HSB har du möjlighet till förtur till våra nybyggda lägenheter och till att välja lägenhet före alla andra. Längre ner på denna sida kan du läsa om hur det går till att börja bospara.
bild på Niklas Lohman
Kontakt
Niklas Lohman
Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Kommande projekt
Antal bostäder104
Antal rum1 - 5 rum och kök
Boarea22 - 110 kvm
Pris0 - 0 kr
Avgift0 - 0 kr/mån

Bilder

Kontakt

Niklas Lohman

Niklas Lohman Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Mikael Berggren

Mikael Berggren Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Om området

Omgivning

Tack vara läget mitt i stan är det nära till allt. På Kanalgatan finns allt du behöver, från shoppingmöjligheter i Galleria Vintergatan till nöjesupplevelser på Sara kulturhus, vars entréplan även rymmer bibliotek.

Längs med Kanalgatan hittar du Baldergymnasiet, fortsätter du sedan på Bolidenvägen ett par minuter till hittar du många förskolor och skolor. Går du några hundra meter ned mot den vackra Skellefteälven finner du Stadsparken och Strandpromenaden och även universitetet Campus Skellefteå. Bakom Järnvägsleden finns Skellefteå lasarett.

Kommunikation

Du som är i behov av goda kommunikationsmöjligheter kan känna dig lugn. På busstorget, en kort promenad bort, når du flertalet buss- och tågförbindelser. I och med den nya Norrbotniabanan kan du smidigt pendla till närliggande städer.

Service

All tänkbar service inom bekvämt promenadavstånd.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Anmäl intresse