Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Mariehöjd 7

Lgh 04, 3 rok, 69 kvm

Mariehöjd, Umeå
Stor balkong i söderläge! Öppen planlösning och gott om förvaring.

Beskrivning av bostaden

Entré/ hall

Entréhallens ytterdörr är en säkerhetsdörr. I hallen finns en hylla och stång för upphängning av ytterkläder, längre in i hallen finns en skjutdörrsgarderob inredd med hylla och stång.

Kök/ vardagsrum

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Köksinredningen kommer från Marbodal och har fullutdragslådor med dämpning som standard, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva och LED-spotlights som belysning under överskåp. Från vardagsrummet har man utgång till stor balkong.

Sovrum 1

Sovrummet har två garderober.

Sovrum 2

Sovrummet har förvaring i en skjutdörrsgarderob med hylla, klädstång samt linnedel.

Bad

Badrummet har kakel och klinker och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas. I badrummet finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför.

Emilie Svedberg
Kontakt
Emilie Svedberg
Mäklare, MOHV
Till salu
Pris2.450.000 kr
Avgift3.915 kr/mån
Antal rum3 rum och kök
Boarea69 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer04
GatuadressSkärvstensgatan 36
InflyttningSept-nov 2023

Bilder

Mer info

Kontakt

Emilie Svedberg

Emilie Svedberg Mäklare, MOHV

Johanna Asplund

Johanna Asplund Mäklare, MOHV

Välkommen på visning

06 oktober 2022 kl. 16:00 - 17:00

Skärvstensgatan 48

Välkommen till vår visningslägenhet på Skärvstensgatan 48. Boka er visningstid genom att kontakta vår mäklare Emilie på Emilie.svedberg@mohv.se

Lägg i kalender

13 oktober 2022 kl. 11:00 - 11:30

Välkommen till vår visningslägenhet på Skärvstensgatan 48. Boka er visningstid genom att kontakta vår mäklare Johanna på johanna.asplund@mohv.se

Lägg i kalender

20 oktober 2022 kl. 16:00 - 17:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Skärvstensgatan 48. Boka er visningstid genom att kontakta vår mäklare Emilie på emilie.svedberg@mohv.se

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

Stadsdelen Mariehöjd växer fram i tallskogen mellan universitetet, Nydalasjön och Mariehem. Området ligger cirka fyra kilometer nordost om Umeås stadskärna och på promenadavstånd till både Norrlands universitetssjukhus, universitetet och många andra arbetsplatser. Det är även nära till Nydalasjöns friluftsområde.

Kommunikation

Busstrafik till Vasaplan i centrala Umeå tar cirka 15 minuter och har god turtäthet. Hållplatser finns på Mariehemsvägen och Istidsgatan. Resecentrum Umeå Östra ligger i direkt anslutning till sjukhuset och universitetsområdet och därmed ca sju minuter med cykel från Mariehöjd. Från resecentrum utgår busstrafik (både stads-, regionala- och flygbussar) och tågtrafik.

Service

I närområdet finns det mesta som underlättar vardagslivet. Ett par livsmedelsbutiker, frisörer, kvartersrestaurang, pizzeria, hamburgerrestaurang, apotek, kafé, fotvård, vårdcentral, bibliotek och träningsanläggningar hör till utbudet i eller nära Mariehems centrum.

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse