Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
1

Lgh 04, 3 rok, 69 kvm

Mariehöjd, Umeå
Lägenhetsritning, lgh 4
Välkommen på lunchvisning 8 november i nya visningslägenheten. Ring eller maila för mer information!

Generös balkong i söderläge om ca 11,5 kvm! Lägenheten har ett stort vardagsrum med fina fönsterpartier och delvis öppen planlösning mot kök och matplats med utgång till balkongen. Köket har stilren inredning med modern maskinell utrustning bestående av induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. På golvet ligger ett vitlaserat parkettgolv. Smakfullt och rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och skåpförvaring. Lägenheten har två fina sovrum med bra förvaring. Se inredningsval under dokumentet "Inredning lägenhet 4"

bild på Lina Bennervall
Kontakt
Lina Bennervall
Mäklare, MOHV
Till salu
Pris2.450.000 kr
Avgift4.934 kr/mån
Antal rum3 rum och Kök.
Boarea69 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer04
GatuadressSkärvstensgatan 36
InflyttningInflyttningsklar

Bilder

Mer info

Kontakt

Mäklare, MOHV

Mäklare, MOHV

Välkommen på visning

04 december 2023 18:30 - 19:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Skärvstensgatan 36, våning 5. Boka din tid genom att maila mig på lina.bennervall@mohv.se

Lägg i kalender

12 december 2023 18:00 - 19:00

Skärvstensgatan 36

Välkommen på Glöggmingel i vår visningslägenhet på Skärvstensgatan 36. Anmälan görs till vår mäklare Lina.

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

Stadsdelen Mariehöjd växer fram i tallskogen mellan universitetet, Nydalasjön och Mariehem. Området ligger cirka fyra kilometer nordost om Umeås stadskärna och på promenadavstånd till både Norrlands universitetssjukhus, universitetet och många andra arbetsplatser. Det är även nära till Nydalasjöns friluftsområde.

Kommunikation

Busstrafik till Vasaplan i centrala Umeå tar cirka 15 minuter och har god turtäthet. Hållplatser finns på Mariehemsvägen och Istidsgatan. Resecentrum Umeå Östra ligger i direkt anslutning till sjukhuset och universitetsområdet och därmed ca sju minuter med cykel från Mariehöjd. Från resecentrum utgår busstrafik (både stads-, regionala- och flygbussar) och tågtrafik.

Service

I närområdet finns det mesta som underlättar vardagslivet. Ett par livsmedelsbutiker, frisörer, kvartersrestaurang, pizzeria, hamburgerrestaurang, apotek, kafé, fotvård, vårdcentral, bibliotek och träningsanläggningar hör till utbudet i eller nära Mariehems centrum.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse